Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka ennek a sok válásnak?
Több kortársam is megházasodott már, akik hosszú kapocslatban éltek előtte a párjukkal (5-10 év),álomesküvők meg minden és rá 1-2 évre meg elváltak. Ennek akkor mi értelme van? Nem szabad fiatalon megházasodni?
26f
Nekem van egy ismerősöm, akit a szülei nem hagytak élni, hogy hogy járhat olyan fiúval, akivel nem házasok, mert ez erkölcstelen.
Ez az első kapcsolata volt, és a szülei összekényszerítették őket.
1,5 éven belül elváltak.
Nagyanyám (anyám anyja) nem engedte Apámnak, hogy anyámmal találkozzon csak ha feleségül is veszi. 20 év múlva váltak el.
Szóval jobb hamarabb elválni mielőtt történik valami rossz. Mint például én. :D
Szerintem is azzal van a baj, hogy nem tudatosak általában az emberek. Megelégszenek egy elfogadhatóval általában. Meg sajnos a lányok esküvőre hajtanak, mondom ezt nőként. A lényeg, hogy valaki elvegye őket és legyen álomesküvő, meg hercegnős ruha. Már nem is az esküről szól az egész, hanem a felhajtásról. Persze most hagyjuk ki a megcsalást, drasztikus személyiségváltozást stb, mert az lehet válóok egyébként is.
Olyat is ismerek, hogy felvették a hitelt a lagzira, volt ott minden. Fél évre rá elváltak és azután még fizetniük kellett a hitelt.
Házasságban még jobban elengednek az emberek és nem foglalkoznak a másikkal szóval inkább egy boldogabb élettársi kapcsolat. Ennek ellenére nekem majd lesz második esküvőm csak egyszer álljak jól anyagilag.
De ezt is inkább csak a párom miatt csinálom meg. 38/F
"Mi az oka ennek a sok válásnak?"
A sok esküvő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!