Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért hazudott? Van ennek bármi értelme?
Elég piszlicsáré ügy, pont ezért bosszant.
A férjem minden nap megkért, hogy hozzak két dobozoskávét a boltból.
Tegnap megkérdeztem hogy melyik munkatársáé a második.
Erre rávágta, hogy a Kiss Adriáné (kitalált név) aki ki szokta fizetni neki, ne aggódjak (nem szoktam).
Ma viszont itthonhagytam a tárcám, nem vettem el is felejtettem. Fél ötkor kérdezi, hogy hol van, akkor ugrott be, ő meg gyorsan elszaladt.
A lényeg, hogy kb egy órája indult el, mert éjszakás, én meg beültem a számítógép elé.
Belépve maradt a viberben, ami üzenetet jelzett én meg ráléptem reflexből.
Hát egy olyan üzenet figyelt ott hogy
Szia vettem kávét, most szállok vonatra.
Oké, mindjárt ide is érsz :) mennyi volt, kifizetem?
Két puszi!
És persze az üzenetküldő nem a Kiss Adrián, hanem Kiss Kata, akit személyesen is ismerek ágybavizelős korom óta, tudom is hogy jóban vannak, soha nem szóltam érte, istenigazabol nem is érdekelt.
Elég gyanús, hogy félretekintget.
Mármint az ilyen semmi dolgokat azért szokták eltitkolni vagy azért szoktak ilyenekben hazudni, mert több is van a háttérben, esetleg többet akarnak.
Még ha nincs is köztük semmi, az hogy eltitkolta, már jelzi, hogy lehet okod a kiakadásra, mert minimum esélyét látja a félrelépésnek.
Én a helyedben számon kérném, hogy miért hazudott, illetve, hogy miért te veszed a kis barátnőjének a kávéját...
figyu, nem jó, de ha a nő kifizetgeti neki, akkor nincsenek olyan jóban, ez csak barátság sztem.
valószínűleg azért hazudott, mert gondolta, h biztos rosszul esne neked.
az viszont elég gáz tényleg, hogy te veszed a kávékat a traccspartijukhoz.
szerintem kérdezd meg, de tuti nincs semmi komoly, ha a nőnek ki kell fizetnie a kávét.
Ismer és tudja, hogy ezen nem borulok ki.
De azt is tudja rólam, hogy a hazugságra allergiás vagyok.
Tudom, hogy vannak lány barátai, jól megérteti magát velük. Nekem is vannak fiúbarátaim.
Az első gondolatom még nem is volt rossz, de picit visszaolvasva megtudtam hogy az a bizonyos Adrián sosem volt téma.
Szerintem egy rendes kapcsolatban nincs helye semmiféle hazugságnak, kicsinek, se nagynak se.
Sokadik... de most iylen kapcsolatban élek.
Fantasztikus érzés... persze vannak kellemetlen közlések, és akkor nyel egyet az ember, - de arra gondolok, hogy akkor is mennyivel jobb ez így.
Nem találgatnék, mi van köztük, de ezért le kéne cseszned!
Nem félsz h a férjed olvassa a gyakorit?
Am nekem bűzlik ez az egész. Ha nincs semmi miért nem mondja el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!