Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő, ha valaki nem szeretne egyházi esküvőt?
"A vallásosak számára természetesen elitélendö..."
Jogos. :)
Nem értek egyet a 2-essel, én vallásos vagyok, de senkit nem ítélnék el azért, mert nem volt templomi esküvője és az összes vallásos ismerősöm, családtagom is ezen a véleményen van. Már mi a túróért esküdne egy pár templomban, ha ateisták?
Tehát szerintem egyáltalán nem elítélendő.
De nem értem, téged, mint ateistát, miért bosszant, hogy másnak, aki nem vallásos, egyházi esküvője volt? Nem mindegy az neked?
Én is értelmetlennek tartom, de nem bosszankodok ilyesmin.
Hogy az utolsó kérdésedre válaszolja, sokan a család nyomására teszik (amit szintén nem értek, miért kell ilyesmivel érzelmi nyomást gyakorolni az emberre), vagy csak azért, hogy látványosabb legyen az esküvő (no comment).
nem elitelendo de bohockodasnak majomkodasnak tartom aki nem hivo es ott mutogatja magat\
Isen csak aztaldja meg aki hisz benne ez teny
Isten aldasa nem a templomban kerul az ifju parra.
Megeltem egy ilyen pillanatot egy erdei kis vendegloben, azota tudom, hogy templomban csak akkor eskudhetek, ha O vesz felesegul. Ha mas lesz a ferjem, en sem szeretnek templomban eskudni. Hivo vagyok, nem vallasos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!