Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasság, gyerekek, valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság, gyerekek, valami még sem kerek?

Figyelt kérdés
3 éve házasodtunk össze, két pici gyerekünk van, egy lassan 3 éves és egy fél éves. Itthon vagyok velük jelenleg, biztosan tudják azok az anyák akik hasonló cipőbe vannak vagy voltak, hogy mennyire fárasztó két ilyen csöppséget nevelni és mellette ellátni a háztartást. Nem panaszkodásból írom ill. említem eme nehézségeket, mert örülök, hogy vannak nekem, szeretek itthon lenni velük, és az sem gond, hogy a háztartást is vezetnem kell. De sajnos az amit a párom úgymond "elvár" tőlem, nos, az már erőmön felüli dolog lenne. Sajnos nem tudok, ill. nincs se erőm, se energiám se kedvem a házastársi életre. Komoly gond ez köztünk hisz a gyerekek előtt, együtt aludtunk egy ágyban, több szex volt. Viszont most két külön szobában alszunk egy-egy gyerekkel megosztva. Ez így jobb is nekem, mert iszonyatosan horkol, nem tudnék mellette aludni már. De nem is ez a lényeg. A folytonos elutasításaim ill. ingerültségem, kimerültségem a mindennapokban ahhoz vezettek, hogy elhidegültünk egymástól. Sokat veszekszünk, nincs se puszi, se ölelés, se összebújás, se semmi. Ő is besokallt és én is. A hétvégén kibökte, hogy mi bántja és hogy megismerkedett egy lánnyal, de leszögezte, hogy semmi nem történt közöttük még egy csók sem. Mindez az idő alatt míg ő estibe járt érettségizni én meg itthon voltam a gyerekekkel. Férjem egyébkét hűséges típus nem egy nőcsábász, de szükségletei vannak, ezt be kell ismernem. Most, hogy volt ilyen dolog az életében, hogy élhetett volna a lehetőséggel, megijedtem. Mi több megrémültem, hogy ilyen előfordulhat. Sose jutott eszembe, hogy a viselkedésemmel ilyen helyzetbe sodrom a házasságunkat. Talán ez a lány egy intő jel volt számomra, hogy kapjak észbe. De olyan nehéz ez a dolog. Ti anyák, akik biztosan voltatok már ilyen vagy hasonló helyzetben mit tettetek? Igazából tudom a megoldást, de hogyan merítsek még több erőt? Így is egy hulladéknak érzem magam....
2015. szept. 14. 15:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
20assal teljes mértékig egyet értek! Nálunk nem is divat a mellen altatás, letesszük a babát szépen időben és bumm, alszik (na persze szoktatni kell, de az hamar megvan), a férjem sem volt "elkapatva", de felnőtt és rendes ember lett belőle.
2015. szept. 20. 17:44
 22/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok a hozzászólásokat. Tudom, hogy több hibás pont is van az életemben, életünkben, többek között a külön alvás. Igen, ez nagy gond, tudom. Lehet, hogy az sem jó, hogy mellen altatom a kicsit, ráadásul egy ágyban. Nem tudom, hogyan másképp oldhatom meg. A nagy lánnyal nem aludtam egy ágyban, de többször felébredt éjszaka, és az állandó ágyból ki aztán be szállás, eléggé kimerítő volt,igaz ő nem volt szopis baba. A másodiknál többet tudok pihenni, hogy csak ott van mellettem és cici a szájba és alvás. Sajnos nálam ez csak így megy. Lehet túl kényelmes vagyok, de inkább minthogy másnap zombiként kezdjem a napot az állandó ide-oda csörtetés miatt. Nem egyszerű.
2015. szept. 23. 07:43
 23/25 anonim ***** válasza:
Akkor ne sirj ha elvalt anyuka leszel magadnak koszonheted.
2015. szept. 23. 08:02
 24/25 anonim ***** válasza:
pedig valahogy muszáj lesz, ez senkinek nem jó, a gyereknek sem, gondolom te se akarod hogy elváljatok és a gyereked kezelhetetlen legyen?
2015. szept. 23. 15:29
 25/25 anonim ***** válasza:
itt nem arról van szó, hogy nem tudod "hogyan máshogy", hanem nem akarod, mert te is tudod, hogy az együttalvás az intimitást is magával vonja, amire te nem vágysz. Itt nem a módszerrel van a legnagyobb gond, hanem a hozzáállással.
2015. szept. 23. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!