Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság, gyerekek, valami még sem kerek?
pff külön szoba
gyerekkel aludni?
gyerek előtt nem horkolt?
Légy egy kicsit önzőbb! Neked is szükséged van saját időre,bízd rá a férjedre időnként a gyerkeket,és kapcsolódj ki! A házimunkában adj neki is feladatokat! Ha megoldható,póbáljatok meg kettesben is eltölteni időt,beszélgessetek.
Ha a nagyobb gyermeked 3 éves lesz,add oviba legalább délig.Mikor napközben alszanak a gyerekek,Te is pihenj le,a házimunka úgyis megvár.De nem leszel annyira kimerült,frusztrált,s este talán több kedved lesz az összebújásokhoz,szexhez is.
Valami leírhatatlanul szánalmas vagy, kérdező.
Otthon vagy két kisgyerekkel, nem dolgozol, az összes teendőd napi 1-2 órányi házimunka lenne. A férjed ehhez képest napi min. 8 órát robotol, tanul esténként, és bizony a munkája nem abból áll mint neked - megfőzni egy ebédet meg mesét nézni a gyerekekkel...
Leszültél két gyereket, semmit nem csinálsz egész nap, de a szád az sír, hogy neled ez is sok. A férjeddel rosszindulatú, agresszív vagy, holott ő tart el téged és a gyerekeket. Az intimitás meg sok neked, mert hát igen - megvan ebből a "kapcsolatból" az, amit akartál - a két gyerek, mostmár lehet szarni a férjedre, hozza haza a pénzt, másra nem kell.
Szegényt nagyon sajnálom, mert ahogy leírtad, tisztességesen dolgozik, gondoskodik rólatok, TANUL MELLETTE, és tőled az ég világon semmit nem kap cserébe. Csak azt nem értem, hogy téged mi zavar az egész történetben, hiszen itt te vagy a legnagyobb szemétláda.
Kedves 9/9-es. Köszönöm az építő kritikádat!
Nem gondolom,hogy szemétláda vagyok. Tudod ez a szó egészen mást jelent számomra. Ha letojnám a házi munkát, ami mellesleg nem napi 1-2 óra, hanem jóval több, nem várnám ebédre a férjem mindennap és mindent de még a gyerekeket is hanyagolnék, illetve egy hirtelen ötlettől vezérelve eldobnék mindent mert én önző vagyok, és különben sem érdekel senki és semmi, fognék mindent és itt hagynék csapot papot, na akkor igaz lenne rám az a jelző amit írtál. De sajnos nincs igazad, valószínű nincs gyereked, az írásod milyenségéből és IQ-jából még azt is kinézem, hogy egyedülálló vagy....én inkább nem illetlek semmiféle jelzővel. Biztosan rossz napod volt, hogy rajtam próbálod kitölteni a napi frusztrációidat, ezért inkább én sajnállak téged! További szép napot neked, az enyémet nem sikerült elrontanod, ugyanis süt a nap.
A többieknek köszönöm a hozzászólását, rajta leszek a dolgokon, hogy javuljon a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!