Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasság, gyerekek, valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság, gyerekek, valami még sem kerek?

Figyelt kérdés
3 éve házasodtunk össze, két pici gyerekünk van, egy lassan 3 éves és egy fél éves. Itthon vagyok velük jelenleg, biztosan tudják azok az anyák akik hasonló cipőbe vannak vagy voltak, hogy mennyire fárasztó két ilyen csöppséget nevelni és mellette ellátni a háztartást. Nem panaszkodásból írom ill. említem eme nehézségeket, mert örülök, hogy vannak nekem, szeretek itthon lenni velük, és az sem gond, hogy a háztartást is vezetnem kell. De sajnos az amit a párom úgymond "elvár" tőlem, nos, az már erőmön felüli dolog lenne. Sajnos nem tudok, ill. nincs se erőm, se energiám se kedvem a házastársi életre. Komoly gond ez köztünk hisz a gyerekek előtt, együtt aludtunk egy ágyban, több szex volt. Viszont most két külön szobában alszunk egy-egy gyerekkel megosztva. Ez így jobb is nekem, mert iszonyatosan horkol, nem tudnék mellette aludni már. De nem is ez a lényeg. A folytonos elutasításaim ill. ingerültségem, kimerültségem a mindennapokban ahhoz vezettek, hogy elhidegültünk egymástól. Sokat veszekszünk, nincs se puszi, se ölelés, se összebújás, se semmi. Ő is besokallt és én is. A hétvégén kibökte, hogy mi bántja és hogy megismerkedett egy lánnyal, de leszögezte, hogy semmi nem történt közöttük még egy csók sem. Mindez az idő alatt míg ő estibe járt érettségizni én meg itthon voltam a gyerekekkel. Férjem egyébkét hűséges típus nem egy nőcsábász, de szükségletei vannak, ezt be kell ismernem. Most, hogy volt ilyen dolog az életében, hogy élhetett volna a lehetőséggel, megijedtem. Mi több megrémültem, hogy ilyen előfordulhat. Sose jutott eszembe, hogy a viselkedésemmel ilyen helyzetbe sodrom a házasságunkat. Talán ez a lány egy intő jel volt számomra, hogy kapjak észbe. De olyan nehéz ez a dolog. Ti anyák, akik biztosan voltatok már ilyen vagy hasonló helyzetben mit tettetek? Igazából tudom a megoldást, de hogyan merítsek még több erőt? Így is egy hulladéknak érzem magam....
2015. szept. 14. 15:24
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
40%
Ha még ez mellett amit jelenleg csinálsz céget vezetned,melóznod kéne mit csinálnál? Természetesen segítség nélkül. Nincs baby sitter stb..
2015. szept. 14. 15:30
 2/25 anonim ***** válasza:
32%
Szóval ezt a történetből ne hagyd ki:D úgy pontos:)
2015. szept. 14. 15:31
 3/25 anonim ***** válasza:
44%
*céget vezetned,melóznod kéne, mert te vagy a család fenttartó
2015. szept. 14. 15:32
 4/25 anonim válasza:
Üljetek le, őszintén beszéljétek meg mi nem jó, min kéne változtatni. Aztán keressetek megoldást, közös programok, gyerekekkel és netalán nélkülük is ha megoldható. Közös tartalmas idő. Mondjuk esténként ha a gyerekek már alszanak beszélgessetek egy pohár bor mellett, netán közös mozi. Próbáljatok meg a kevés együtt töltött időnek tartalmat adni, figyeljetek egymásra. Pl. közös fürdőzés a kádban, amikor a gyerekek már alszanak. Ja és sürgősen térjetek vissza a hitvesi ágyba. Tetszik vagy nem, ha egy kapcsolatban nem működik a szex előbb-utóbb a kapcsolat rovására megy. A testi kontaktus is fontos, apró érintések, ölelés puszi. Remélem még menthető a dolog, de magától nem fog menni. Tenni kell érte és ami fontos mindkettőtőknek.
2015. szept. 14. 15:40
 5/25 anonim ***** válasza:
50%
Felajánlhatná a férjed, hogy esténként megmasszíroz téged, néhány kedves csók, puszi, simogatás kíséretében. Ezzel lehet, hogy felébresztené a vágyat benned, hogy átadd magad a szeretkezésnek. Persze neked is erőt kell venned magadon, hiszen ha ő törekszik, de falakba ütközik, akkor kénytelen lesz máshol keresni nyitott ajtót. Kettőn áll a vásár.
2015. szept. 14. 15:54
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

pff külön szoba

gyerekkel aludni?

gyerek előtt nem horkolt?

2015. szept. 14. 16:13
 7/25 anonim ***** válasza:
67%
"Sose jutott eszembe, hogy a viselkedésemmel ilyen helyzetbe sodrom a házasságunkat." Jó dolog, hogy észreveszed, ha bizonyos dolgokra nem megfelelően reagáltál, de ne vidd el az egész "balhét". Az elhidegüléshez, egymás elhanyagoláshoz két ember kell. Elszeparálódtatok egymástól, a férjed úgy gondolja, a gyerek és háztartás a te ügyed, a munka és tanulás az övé, és mivel az életetek nagy részét a külön "élet" teszi ki, nem marad időtök egymásra. Három évetek volt megtapasztalni, hova vezet az, ha valamit rosszul csináltok. A férjednek nagyobb részt kell vállalnia a gyerekekből, és neked is szükséged van olyan szabadidőre, amikor felnőtt társaságban kikapcsolódhatsz, törődhetsz magaddal, művelheted magad, hogy jó beszélgetőtárs, türelmes feleség és energikus szerető legyél. Egy testileg-lelkileg kimerült embertől nem lehet csodát várni. Nagyon rossz, hogy külön alszotok, elsősorban ezen kellene javítani, és a horkolásra is létezik megoldás, csak akarnia kell a férjednek. Pillanatnyilag őt nem zavarja a saját horkolása, úgyhogy nem probléma számára. Rendszeresen kellene időt töltenetek együtt, gyerekek nélkül, közös időtöltést találni, hogy felfedezzétek egymásban azt az embert, akibe beleszerettetek. Mit gondolsz, mi lehet vonzó abban a másik nőben? Valószínűleg az, hogy életvidám, friss, céltudatos, tanul, építi az életét, tájékozott, jó beszélgetőpartner, törődik magával.. vagyis a különbség annyi, hogy még nem szült két gyereket, és nem áldozza minden idejét a nevelésükre, önmagát teljesen háttérbe szorítva. A férjednek nem csak azt kellene meglátnia, hogy azzal a másik nővel jobban érzi magát, hanem az okát is. Ha ez a házasság tönkremegy, az nem csak a te sarad lesz, mert pillanatnyilag te biztosítasz hátteret a férjednek, ő pedig az idejét azzal tölti, hogy jobb lehetőségek után kutakodik, ahelyett, hogy levenne rólad terheket. Az esti iskola csak érte van, hogy jobb és könnyebb munkát vállalhasson a jövőben, mi az, amiben te fejlődni tudsz a gyerekek mellett? A férjednek is biztonságot kellene nyújtania számodra, és lehetőséget adni, hogy építsd magad testileg/lelkileg/szakmailag. Ameddig ez nem történik meg, addig leginkább neked lehetnének elvárásaid, mert te adsz többet a kapcsolatba. Ha a férjed ezt nem így gondolja, akkor talán cserélhetnétek, te jársz dolgozni és végzel mellette sulit a fejlődésed érdekében, ő pedig főzőcskézheti a tejbepapit a két pici gyereknek, és szembesülhet a Bogyó és Babóca könyvek nyújtotta szellemi kihívásokkal. Mindezek mellett jó, ha nem felejt el kívánatos és odaadó lenni, hiszen ki tudja, mikor úszik be a képbe egy fiatal, független férfi, aki szórakoztatóbb alternatívának tűnik a háztartásbeli férjednél.
2015. szept. 14. 16:28
 8/25 anonim ***** válasza:
37%

Légy egy kicsit önzőbb! Neked is szükséged van saját időre,bízd rá a férjedre időnként a gyerkeket,és kapcsolódj ki! A házimunkában adj neki is feladatokat! Ha megoldható,póbáljatok meg kettesben is eltölteni időt,beszélgessetek.

Ha a nagyobb gyermeked 3 éves lesz,add oviba legalább délig.Mikor napközben alszanak a gyerekek,Te is pihenj le,a házimunka úgyis megvár.De nem leszel annyira kimerült,frusztrált,s este talán több kedved lesz az összebújásokhoz,szexhez is.

2015. szept. 14. 19:29
 9/25 anonim ***** válasza:
33%

Valami leírhatatlanul szánalmas vagy, kérdező.

Otthon vagy két kisgyerekkel, nem dolgozol, az összes teendőd napi 1-2 órányi házimunka lenne. A férjed ehhez képest napi min. 8 órát robotol, tanul esténként, és bizony a munkája nem abból áll mint neked - megfőzni egy ebédet meg mesét nézni a gyerekekkel...

Leszültél két gyereket, semmit nem csinálsz egész nap, de a szád az sír, hogy neled ez is sok. A férjeddel rosszindulatú, agresszív vagy, holott ő tart el téged és a gyerekeket. Az intimitás meg sok neked, mert hát igen - megvan ebből a "kapcsolatból" az, amit akartál - a két gyerek, mostmár lehet szarni a férjedre, hozza haza a pénzt, másra nem kell.

Szegényt nagyon sajnálom, mert ahogy leírtad, tisztességesen dolgozik, gondoskodik rólatok, TANUL MELLETTE, és tőled az ég világon semmit nem kap cserébe. Csak azt nem értem, hogy téged mi zavar az egész történetben, hiszen itt te vagy a legnagyobb szemétláda.

2015. szept. 14. 21:29
 10/25 A kérdező kommentje:

Kedves 9/9-es. Köszönöm az építő kritikádat!

Nem gondolom,hogy szemétláda vagyok. Tudod ez a szó egészen mást jelent számomra. Ha letojnám a házi munkát, ami mellesleg nem napi 1-2 óra, hanem jóval több, nem várnám ebédre a férjem mindennap és mindent de még a gyerekeket is hanyagolnék, illetve egy hirtelen ötlettől vezérelve eldobnék mindent mert én önző vagyok, és különben sem érdekel senki és semmi, fognék mindent és itt hagynék csapot papot, na akkor igaz lenne rám az a jelző amit írtál. De sajnos nincs igazad, valószínű nincs gyereked, az írásod milyenségéből és IQ-jából még azt is kinézem, hogy egyedülálló vagy....én inkább nem illetlek semmiféle jelzővel. Biztosan rossz napod volt, hogy rajtam próbálod kitölteni a napi frusztrációidat, ezért inkább én sajnállak téged! További szép napot neked, az enyémet nem sikerült elrontanod, ugyanis süt a nap.

A többieknek köszönöm a hozzászólását, rajta leszek a dolgokon, hogy javuljon a helyzet.

2015. szept. 15. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!