Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, a ti férjetek is megnézi a nőket esetleg többet is elképzel velük?
Nyugi, fel is áll neki más nőkre csak látta, hogy ezt már nem mondhatja el neked. (Meg nyilván nem akkor mikor csak rápillant valakire.)
Nem vagyok feleség, de én is a barátom is meg szoktuk nézni ha valaki tetszik és néha gondolunk úgy is másra. Gondolom a múltkor is te írtál ki kérdést erről.
Nem a férfi állítja fel magának szándékosan, ez egy automatikus reakció, közelében sincs a megcsalásnak.
Ez nem csak nekem természetes, hanem úgy általában az, tudod így működik a férfi test.
"olyan mintha akarná,csak azért nem teszi meg,mert szeret,de amúgy megtenné"
Igen, de mi is ezzel a gond? :D Nem elég jó indok a nem megcsalásra az, hogy azért nem teszi, mert szeret? Mi másnak kellene visszatartania?
Nálunk az az udvariatlanság, a tiszteletlenség, sőt a bunkóság kategóriájába tartozna, ha valamelyikünk a másik társaságában nem rá figyel, hanem egy másik nőre, vagy férfira csorgatja a nyálát feltűnően, mint valami bamba majom.
Más kérdés, hogy egy feltűnő szépségen szerintem egy-egy pillanatra a legtöbb embernek megakad a szeme.
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy lehet valakivel a szexről fantáziálni csak pár másodpercig? Annyi idő alatt le sem vetkőzteti képzeletben. :D
Osztom a 7-es kommentelő véleményét.
Kedves kérdező!
Igaz férfi vagyok,de megértem a problémádat.Szerintem ez bármelyik félnek rosszul esik fordított esetben.
De valószínűleg nem csak megnézi a nőket,hanem maszturbál is más nőkre mikor egyedül van és megnéz egy videót.
De ettől még szeret és melletted van :)
F40+
Megértem amit ő mond és Megértem, hogy fáj amit mondott.
Egy jó kapcsolatban ahol jól érzik magukat a felek ott nincs harmadik. Mert felesleges. Ha jól vagy akkor nincs hiányod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!