Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házaspárok, mit fogtok hétvégén csinálni? Nekünk még semmi ötlet, de szeretnénk kimozdulni. Tippeket várok.
Mi teljesítménytúrára megyünk, párom 130 kilin indul (futva), én a 30-as és 10-es távon futva-túrázva, ahogy bírom. Szombat hajnalban megyünk, vasárnap délelőtt érkezünk vissza. :)
29N
Kalandparkba megyünk.
(Sobri, Kislöd)
Mi konkrétan semmi kikapcsolódást sajnos, péntek a férjemnek 10 éves osztálytalálkozója lesz, étterembe mennek, későn jön haza, én édesapámat látogatom meg. Szombaton autónézőbe megyünk, mert én új autót keresek éppen. 150km-re tőlünk, úgyhogy el fog menni vele a fél nap.
AMit tudok nektek ajánlani viszont:
- hajókázás a Dunán, lemehettek Szentendrére, megnézhetitek a skanzent, a gyönyörű belvárost, ebédelhettek vagy vacsorázhattok ott, de akár elmehettek Esztergomig is, ott a Bazilika pl. A hajó ára egyáltalán nem vészes, és a táj tényleg nagyon szép.
- Újpesten van egy aquapark, ami nekünk nagyon tetszett:
- csónakázás a városligetben, piknik és Széchényi-fürdő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!