Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti nem irigylitek az eltartott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem irigylitek az eltartott nöket?

Figyelt kérdés

Van ilyen ismerösöm. Mindig külföldön èl valahol, ahol talál pasit, aki eltartja luxus szinten.

Nem luxus prosti, átlag lany. 155cm, kicsit husi, barna haj, zöldesbarna szem...nincs rajta semmi mü, és nem is sminkel.

Most férjnél van, és olyan szerencsés, hogy ha elvállnak is köteles eltartani a pasi, mert ez áll a szerzödésben.

Luxus lakásban él, designer cuccokat hord...és mindenkit lenéz.

A párja egy jóképü 28 éves programozó, akivel imádják egymást.

Nekem rengeteget kell dolgozni azért, hogy megvehessem, ami tetszik. Napi 10-12 óra heti 6-7 nap, mellette a cseszegetés a fönökség részéröl, ennyit kell teljesítenem, hogy vehessek pl egy pólót a New Yorkerböl.

Annnyira utálom már ezt az egészet...

21N

2015. aug. 25. 17:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Most komolyan, mi olyat írtam, amit a többiek nem, és ezért le lettem pontozva? O.o Nem a magam pontjai miatt kérdezem, hanem gondolom ez a pontozósdi a (már amellett, hogy a válasz hasznosságát hivatott jelezni, és szerintem igenis hasznos választ adtam, még meg is indokoltam) a többiek egyetértését is mutatja. És látva a többi választ, nem tudom, mivel nem értetek egyet :D
2015. aug. 25. 21:53
 12/19 anonim ***** válasza:
36%
Nálunk is jól keres a férjem,úgyhogy én sem dolgozom már 4 éve.Nem tudom elhinni amit írnak páran...unatkoztok? Vagy unatkoznátok,ha nem járnátok dolgozni???Ez elég hülye indok :))) Én még 1x sem unatkoztam,pedig még csak el sem járok barátnőzni,shoppingolni.
2015. aug. 25. 22:24
 13/19 anonim ***** válasza:
Amennyit leírtál, abból úgy tűnik elég uncsi lehet az élete, így nem irigylem.
2015. aug. 26. 17:01
 14/19 anonim ***** válasza:

tőlem aztán úgy él ahogy akar.

miért is néz le mindenkit? semmit nem tett le az asztalra. majd koppan.

2015. aug. 27. 13:18
 15/19 anonim ***** válasza:
66%

Abszolút nem, inkább lenézem őket. Már arra se méltóak hogy egyáltalán sajnáljam.

Majd ha a pénzes pasijuk új nőt hoz a házhoz, őt meg páros lábbal rúgja ki, élmény lesz hallgatni a tirádáit a csúnyarossz gonosz férfiakról :DDDDDDDDDDD

2015. aug. 27. 20:13
 16/19 anonim ***** válasza:
Az #5-ös jól mondta, tetszik! :) Egyébként igen, bármikor jöhet egy okos, intelligens, szép arcú IT-s lány, akivel még beszélgetni is lehet, és a férj megteremti azt a feltételt, hogy a feleségnek ne kelljen fizetni. Nem irigylem.
2015. aug. 28. 09:28
 17/19 anonim ***** válasza:

nem, mert engem is eltart a ferjem 30 eve, es meg gyerek sincs hozza;-)))

kulfoldon elunk es nekunk ez igy jo.

2015. szept. 14. 12:38
 18/19 anonim válasza:

Legyél őszinte magadhoz, Te sem őt irigyled, pusztán zavar, hogy te megdolgozol becsületesen és a munkádért nem kapsz semmit, ő pedig semmit sem csinál mégis megél.

Ez nem az Ő hibája, ilyen rossz gazdaságpolitikájú országban élünk sajnos. Ha kimész külföldre dolgozni, még akkor is meg tudod magadnak teremteni ezeket a körülményeket, ha nem lesz senkid. ;)

2016. jan. 4. 19:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Jaj az ilyeneket nem szokták kidobni, attól nem kell félnie. Irigylem amiért tud szemét lenni, nekem nem megy..
2018. dec. 12. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!