Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magam eltartott semmirekellőnek?
Hónapokat otthon voltam, elláttam a háztartást, aztán suliba jártam, végül lett munkám. Most dolgozom, lassan visszamegyek mellette suliba is, tanulok otthon, ellátom a teljes háztartást. A párom nem dolgozik, néha alkalmi munkái vannak, mégis én érzem magam semmirekellő eltartottnak, és továbbra is én látom el a háztartást, és nem ritkán elvárja, szolgáljam ki (tegyem elé a tányért meg ilyenek).
Magamra költeni továbbra sem merek.
Mit tegyek, hogy ne érezzem magam semmirekellő naplopónak?
N
Most bocsi, de valami nem stimmel nálad.
A párod nem dolgozik, de csicskulsz, és mégis magad érzed semmirekellőnek?
2;
mi a baj a kérdéssel? ez igen is jó kérdés, semmi gond a kérdéssel..te nem vagy tiszta? álmos vagy már, menj aludni, esetleg tedd le a poharat, elég volt már mára az alkoholból/drogból!
kérdező: kompromisszumot kell kötni, változtasson ő leginkább, ne te! és ne te érezd magad rosszul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!