Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Együtt tudnál maradni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt tudnál maradni a pároddal ha indulatkezelési problémái lennénk? (Ilyenkor trágárul beszél veled, szétdobál dolgokat).

Figyelt kérdés

Van, hogy kárt is tesz magában, vagy tárgyakban.

Téged nem bántana, csak borzasztó trágárul beszélne veled pl.: "te sz*r"

Esetleg erősebben ér hozzád, de nem bánt.

Tudom nehéz elhinni, de amúgy egy intlligens és nagyon jó ember, és egészen jól megvagyunk ezenkívül.

Együtt vagyunk már 6 éve, együtt is élünk, kb. 4 éve van ez a dolog, változó gyakorisággal.

Van, hogy hónapokig semmi, van, hogy egy héten sokszor, és az is változó, hogy mi váltja ki, viszont csak az én jelenlétemben volt eddig Sehol máshol..

Viszont egyre nehezebben tűröm...

Lassan szeretnék gyereket, de így nem merek vele vállalni.

Sajna ilyenkor teljesen más ember - mintha kettős személyisége lenne - utána nagyon bánja és nem érti, hogy lehetett ilyen. Állítása szerint mérhetetlen dühöt érez.

Amúgy elváltak a szülei amikor 7 éves volt, és utána szerintem el volt hanyagolva.

Volt már pszichológusnál is vele, de sajna nem sokat segített. A pszichológus szerint már nem kell többször járnia ha tünetmentes. (Akkor éppen az volt...)

2015. aug. 23. 12:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Bagatellizálod a problémát. Nem agresszív veled, csak azt mondja, hogy "te sz*r". Nem bánt, csak "erősebben ér hozzád" (ez de szép). Sokszor látod rajta, hogy legszívesebben neked menne, tárgyakat tör-zúz... Baj van vele, nagyon nagy baj, akkor is, ha egyébként kedves és intelligens.

Nem akarok a pénztárcátokban kotorászni, de azt gondolom, ha egy súlyosan labilis emberből sikerül egy olyat csinálni, aki tudja az indulatait kezelni, és akire rá lehet bízni egy kisgyerek életét, az nem lenne "feleslegesen kidobott" pénz.

2015. aug. 23. 13:26
 12/15 anonim ***** válasza:

Hogyan nevezte meg a szakember a párod betegségét? Mert nekem erősen borderline-osnak tűnik, amit tudtommal nehéz diagnosztizálni, de gyakoribb, mint a depresszió. Ha nincs meg a probléma forrása, kezelni sem lehet.

Kérdésedre a válasz: sajnos pár éve az én párommal is vannak hasonló problémák, azzal a különbséggel, hogy felém soha nem mutat semmiféle agressziót, saját magának viszont hajlamos ártani. Ezt is nehezen viselem, mert nem lehet érzelmileg alapozni olyan emberre, aki saját maga ellensége. Párkapcsolatban az ember sohasem magának árt, mikor önmagát veszélyezteti, hanem a párja életét is megingatja. Ha mindezek felett még a saját fizikai biztonságomat is veszélyben érezném, bármennyire szeretném, nem maradnék mellette. Egyébként nála is gyerekkorban gyökerezik a dolog (mint ez a betegség úgy általában mindenkinél), és több szakember csak elhajtotta azzal, hogy nincs vele semmi baj, tanulja meg magát elfogadni. Minden szakmában vannak kontárok, akiknek nincs kedvük a nehezebb esetekkel foglalkozni.

2015. aug. 23. 13:52
 13/15 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy nem írtam, hogy a tárgyakhoz nyúlás csak az utóbbi időben lett.

Előtte a haját tépte, továbbá ököllel ütötte a feját, tehát sokkal jellemzőbb volt az önpusztítás.

Most az már csak akkor van, ha már tényleg olyan ideges, hogy te jó ég....

Egyébként pont most olvasok a borderline kórról, több minden illik rá belőle,

de pl. sok ambíciója van, vannak tervei, ez a része nagyon nem.

De ezenkívül többnyire illik...

No meg lehet, hogy az intelligenciájának köszönhetően nem illik rá az a rész.

Pszichológusnál volt, nem mondott rá diagnózist.

Vagyis a páromnak nem mondta,

annyit mondott, hogy a szeretettel vannak gondjai.

Azt hiszi, hogy a szeretetet el lehet veszíteni egyik pillanatról a másikra.

Vagyis a pszichológus szerint...

Ekkortájt még máshogy zajlottak a kitörései, úgy végződtek, hogy ölelnem kellett, hogy érezze hozzá tartozok.. Vagy valami ilyesmi.

Egyébként az anyukájában is van egy kis ilyen.

Halálian jóságos, egy tündér. De ha elszakad a cérna meneküljetek...

2015. aug. 23. 13:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Egyszeru a megoldas! Jarjon el futni Eloszor naponta. Aztan kb 5-szOr egy heten. 1 ora futas, ha ennyire sok a feSzultseg, akkor meg nagyszeruen tud kozbe sprintelni. 2 pszicho arabol kitellik egy futocipo.

Altalaban minden emberen kiutkozik a kezeletlen stressz. Lehet ilyen agresszio, lehet pajzsmirigytultenges Lehet almatlansag lehet pikkelysomor stb.

Ha nem megy a futas, akkor valasszon mas aerob spotot, miNt pl uszas, tenisz, biciklizes. A hatas azonnali!

A pszichologuS nem fogja levezetni a feszultseget, csak a sport. Emellett meg szexeljetek tobbet. De a sport nalunk is alap. Maskulonben ko kovon nem marad! N

2015. aug. 23. 14:58
 15/15 A kérdező kommentje:

Minden nap fut mióta baja van.

Neki kisebb a szexigénye, mint nekem. Nem tudok mit tenni...

2015. aug. 23. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!