Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem a férjem nem is akarja megérteni, hogy mi a bajom, miközben azt állítja, hogy szeret. Mi lehet erre a megoldás?
Elég bonyolult a helyzetünk. Anyagi okokból édesanyáméknál építjük be a tetőteret. Pénzünk nagyjából annyi van, hogy az alapanyagokat apránként meg tudjuk venni és a többi munkát nekünk kellene megcsinálni. Mindez megoldható lenne, ha ő legalább a gyerekek felügyeletével hozzájárulna a munkához. Az ő álláspontja szerint neki kell a pihenés munka után és hiányolja a közös programokat, míg én azt szeretném, ha mihamarabb készen lennénk a munkálatokkal (évek óta tart), mert már aludni sem tudok, csak ezen pörög az agyam.
Mikor megpróbáltam ezt megbeszélni a férjemmel, csak annyit értem el, hogy megsértődött, mert mindenből annyit értett ki, hogy CSAK VELE van a baj, miközben még hangsúlyoztam is, hogy KÖZÖSEN kellene valamit csinálnunk és megoldást találnunk.
Úgy érzem, magamra hagyott, de azt mondja, ő is ugyanígy érez.
Hogyan lehetne ezt megoldani úgy, hogy tényleg eredményt hozzon és ne csak visszasüllyedjünk a csöndes szenvedésbe? Olyan érzés, mintha nem is egy nyelvet beszélnénk.
Csak éreztesd vele, hogy szükségetek van rá, és hogy nélküle létezni sem tudnátok. Utána megtáltosodik magától. Neki ti vagytok a legfontosabbak, de a folyamatos szekírozással csak ellököd magadtól. Azért nem erőlködik, mert nincs értelme. Ha nincs pénz, nincs elég/megfelelő alapanyag. A semmiből meg nincs értelme kínlódni. Bízzál benne neki sem jó ez így, főleg, hogy az anyósánál van, ez nagyon rossz lehet neki. Érezze, hogy feltétlenül szereted, és nem csak pénzes melós kell neked, hanem ő. De még az is lehet, hogy ő már saját lakásban gondolkodik, csak nem mondja, mert nem akarja elkiabálni. A munka után meg valóban kell a pihenés.
Egy átalakítás, felújítás sok évig is elhúzódhat. Ha nincs pénz, akkor még tovább is. Ezt muszáj elfogadnod, és megértened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!