Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100 házasságból kb hány válás lesz?
Az előadás is nagyon jó, de a végén grafikonon bemutatják a házasságok és válások alakulását 50-es évektől napjainkig. Tanulságos.
5: Nem, az én vagyok. Te viszont nagyon hülye lehetsz, ha, egyébként normális kérdések alá, hasznos válasz helyett hülyeségeket írsz.
Kérdező: Úgy tudom, hogy több mint feléből válás lesz.
Mo.-n minden 3. házasság válással végződik. Utána már csak "élettársi kapcsolattal", vagy mingliséggel közelednek a felek egymáshoz, mert "tanulnak?" az esetből.
A lényeg, hogy ugyanúgy megszívják ha házasságban élnek, ha nem:).
nem, Magyarországon 3-bol 2 végződik válással, még csak nem is minden második. már az is rég volt.. szoval most 60-65%, és 67 is volt már pár éve.Ezek a számok tovább fognak nőni, mert a mostani 20-30-asok még mostanában házasodnak és még kevésbé lesznek hajlandoak benne maradni egy rossz házasságban. De ebbe a 100 házasságba már beleszámolják a többedik házasságkötést is , tehát ha azt kérdezed, hogy azok a házasságok, amik mindkét félnek elsők, azokra még rosszabb lenne a statisztika. szerintem akkor kb 80-85 házasságra jut 60-65 válás. MOST. később rosszabb lesz.
Skandináv országokban 80% a válási arány és gonodlom, náluk is beleszámolják a többedik házasságkotőket, szoval náluk kb már senki nem ussza meg válás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!