Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak! Mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit szólnátok, ha feleségetek nem főzne?

Figyelt kérdés
Mondjuk, mert túl sokat dolgozik, hétvégén meg nem akar ezzel bíbelődni, mert inkább családi programot illetve takarítást csinál. Szükséges egyáltalán a hazikoszt, hianyozna? Kort is írjatok.

2015. aug. 17. 17:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom mégis mit kéne szólni?Már miért az asszony dolga ha ugyanúgy melózik?Nálunk az főz aki előbb hazaér,több kedve/energiája van.Ha egyikünknek sincs rendelünk és kész.
2015. aug. 18. 19:56
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a gondot? Én többet dolgozok mint a férjem (heti majdnem 10 órával), így a takarítás és a főzés nagyrészét is ő végzi.

Jogos, nem?

2015. aug. 18. 20:24
 13/15 anonim ***** válasza:
89%

Én sem főzök mindig, sokat dolgozom, fáradtan érek haza általában 6-7 körül. Letusolok, arra már csak annyi erőm van, hogy lezuhanyozzak és beessek az ágyba. Enni mindig van mit, vagy hétvégén főzök előre, vagy összedobok valami egyszerűt, az viszont ritka, hogy leves második egyaránt legyen...ha mást nem hát hideg kaját mindig vásárolok hazafele.

Nálunk ilyesmiből nincs cirkusz. Jól tudja a férjem, hogy ő is nekiállhat főzni, ha nagyon szeretne...

Azt azért viszont szeretném, hogy amikor gyerekeink lesznek mindig legyen leves-második. Mert ez így nem egészséges...:-S

25-N

2015. aug. 18. 22:51
 14/15 anonim ***** válasza:
47%
A húgom minden nap rendeli a kaját, azt eszik a férjével. A férje ugyanazon a kaján élt már évek óta, mert az anyja sem főzött. Neki nem hiányzik.
2015. aug. 20. 09:33
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Na ezért nem kell magyar pasi. Nektek nem házias nő kell hanem olyan aki benneteket agyon csal:((
2015. okt. 19. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!