Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 2 hét múlva esküvő, lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hét múlva esküvő, lehet mégsem szeretném?

Figyelt kérdés

Pénteken volt a leánybúcsúm, és eléggé lerészegedtünk és győr egyik szórakozóhelyén kötöttünk ki, ahol egy sráccal összeismerkedtem, ekkor már eléggé józan voltam, és le is feküdtünk, az valami elképesztő volt, úgy érzem eddig nem tudtam mi az a szex, a jegyesemmel is jó volt, de a kettőt össze se lehet hasonlítani, már 4 napja nem feküdtem le vele, és érzi, hogy valami gond van. Nem beszéltem neki erről, nem is szeretném ezzel megbántani. Akivel megismerkedtem vele azóta még nem beszéltem, de holnap mindenképp fel akarom keresni, és tisztázni a dolgot.

Így nagyon hiányozni fog a jó szex, és félek hogy nem fog működni így a kapcsolatunk. Nagyon de nagyon szeretem Őt, mindig meghallgat, jó tanácsokat ad, igazi apának való. De most fogalmam sincs mit akarok, teljesen kétségbe vagyok esve, bármilyen tanács jól jönne most.

2015. júl. 12. 22:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 anonim ***** válasza:
74%

Juhú, újabb 2 gyerek, akinek egy r.banc az anyja!😁

Remélem, a pasinak van annyi esze, hogy évek óta félre kefél a hátad mögött.

Amúgy meg kamu. Ilyen idióta nő nincs.

2022. aug. 28. 10:42
 52/87 anonim ***** válasza:
61%
Rbiancból lesz a legjobb feleség. Szerintem azóta olyan bűntudata volt, hogy igyekezett példamutató feleség és anya lenni, hogy kompenzáljon magában.
2022. aug. 28. 15:45
 53/87 anonim ***** válasza:
16%

51, 52, Mivel lesz nektek jobb, hogy egy ismeretlen emberrel így beszéltek? Tényleg nem tudom megérteni, és ha egy mintapárom lenne, aki a hűség, szeretet, megbízhatóság mintaképe, de ilyeneket írogatna ismeretlen emberek kérdései alá, nagyon kiábrándulnék belőle. Mielőtt azt hiszitek, hogy magamra vettem, szenteket megszégyenítő módon élek, de ez akkor sem okés, hogy így beszéljünk a másikkal. És nagyon unom, hogy mindenhol ez megy. Ha nem tudsz pozitívat írni, akkor maradj csendben, mert valóban nem mindig lehet mindenhova, de ez a folyamatos "szarjunk ide is jót" rólad mutat lelki szegénységi bizonyítványt, és már nagyon unalmas. Valóban nem szép amit a kérdező tett, de nem vagytok ti senkik, ahogyan én sem, hogy így feléálljatok a másiknak, és beleálljatok, ráadásul senkik nem vagyunk neki. Na ez az undorító, nem az hogy a kérdező, segítséget szeretett volna kérni. Nem értem miért kell másnak fennakadni a hibáin, és azon örömtáncot járni, mindenhol ezt látom. Borzasztó szánalom és szégyen, és ezért nem tud az ország továbbhaladni, mert tele vagyunk ilyen bosszúálló, frusztrált, magányos, kárörvendő emberekkel. Tegyétek rendbe magatokat kérlek!!!!

Kérdező, örülök, hogy végül így alakult az életed, kívánom, hogy éljetek még sokáig hűségben és boldogságban együtt!!!!

2022. aug. 28. 16:50
 54/87 anonim ***** válasza:
72%

#53! Te végig olvastad a kérdést és a kommentjeit? Nem segítséget kért, hanem dicsekedni jött. Ahogy most is azért emelte ki. Vagy szerinted miért, ha nem azért, hogy eldicsekedjen, milyen szuperül kihasználta a balek férjét? Mi a kérdése most szerinted?

"Ha nem tudsz pozitívat írni, akkor maradj csendben." Rendben, és akkor mi lesz? Mindenki csendben marad, aki elítéli, és kizárólag pozitív kommentek lesznek. Dicséretet és elismerést kap egy sz@jha, vagyis egy ilyen nő, anya lesz a példaértékű. Hát, ez tényleg szuper ötlet. Szerintem inkább azoknak nem kéne kommentelni, aki az ilyet dicsérni tudja.

2022. aug. 28. 16:59
 55/87 anonim ***** válasza:
31%

54, Ha mindenki magával lenne elfoglalva és tartaná magát az első helyen (jó értelemben) akkor nem lennének ilyen kommentek. Csak egy picit viselkedjünk már emberibben egymással. És igen, mindenkinek vannak hibái, nem vagyunk tökéletesek, az nem megoldás, hogy ismeretlenül lehordjuk a másikat a sárgaföldig, ami sajnos ma már kultúrává nőtte ki Magyarországon magát.

Van egy kedvenc külföldi előadóm. Évek óta egy barátnője volt, akiből szándékosan keveset mutatott. Majd egyszercsak jöttek új képek kijelentések, hogy új barátnője van, és már több közös kép került fel a világhálóra. Ment a rajongók között az értetlenkedés, sokan sajnálták az előző lányt (köztük én is), a mostani nem nagyon illet sem kinézetre, sem erkölcsileg az előadóhoz. Nagy váltás volt, és sokakban csalódottságot okozott. Még röhögve mutogattam az ismerősi körömben az előadó posztját, melyben megkéri a kettő negatív komnentelőt, hogy fejezzék be, tartsák tiszteletben a döntését, ez van. Azon poénkodtunk, Magyarországon 10 percenként született volna 2 negatív komment, nem hetek alatt. 😂😃😔

Mindenki elfogadta, ez van. Nem álltak bele az előadóba. És nem azért, mert valamennyire híres, hanem mert ott még tudják az emberek, hogy mi az a határ amit nem lépünk át. Remélem átment az üzenetem, többet nem kívánok hozzászólni, és nem is reagálok semmilyen kommentre.

2022. aug. 28. 17:36
 56/87 anonim ***** válasza:
53 voltam az 52-es válasznál.
2022. aug. 28. 17:38
 57/87 anonim ***** válasza:
*53-as voltam az 55-ös, 56-os válasznál. Csak sikerül. :D
2022. aug. 28. 17:47
 58/87 anonim ***** válasza:
71%

#55! Ok.Ez a te véleményed, de te is tartsd tiszteletben másét. Ha mindenki visszafogja magát és nem ír negatív kommentet, akkor 2 eset lehetséges. A, Nem érkezik válasz. Az nem jó, hiszen feltételezzük, hogy a kérdezők választ várnak. B, Csak pozitív válasz érkezik, megerősítve a kérdezőt és minden más olvasót, hogy amit a kérdező tesz, helyes. Ez sincs rendben, hiszen a valóság az, hogy nem helyes. Ha valaki nem tudja elfogadni a negatív kritikát, ne tegyen fel kérdést. Vonatkozik ez civilre, celebre egyaránt. (Az énekes nem jó példa, mert a leírás alapján semmi rosszat nem tett. Lezárt egy kapcsolatot és elkezdett egy újat. Az, hogy nektek a "régi" lány szimpatikusabb volt az tök mindegy. Nem a ti dolgotok, ahogy az se, hogy hány képet tesz ki róla a saját oldalára.)

2022. aug. 28. 18:04
 59/87 anonim ***** válasza:
91%

7 év után vajon mi visz rá valakit arra, hogy egy anonim fórumon bizonygassa az igazságát a hazugsággal induló házasságáról?

Kinek kell ezt valójaban demonstrálni?

Na mindegy, nem érdekes, további boldog házaséletet!

2022. aug. 28. 18:05
 60/87 anonim ***** válasza:
32%
58, látom tényleg nem érted, ami nagyon szomorú és sajnálatos, de egy jó hír, én ezt is elengedem, minden jót neked! 55.
2022. aug. 28. 18:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!