Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hét múlva esküvő, lehet mégsem szeretném?
Pénteken volt a leánybúcsúm, és eléggé lerészegedtünk és győr egyik szórakozóhelyén kötöttünk ki, ahol egy sráccal összeismerkedtem, ekkor már eléggé józan voltam, és le is feküdtünk, az valami elképesztő volt, úgy érzem eddig nem tudtam mi az a szex, a jegyesemmel is jó volt, de a kettőt össze se lehet hasonlítani, már 4 napja nem feküdtem le vele, és érzi, hogy valami gond van. Nem beszéltem neki erről, nem is szeretném ezzel megbántani. Akivel megismerkedtem vele azóta még nem beszéltem, de holnap mindenképp fel akarom keresni, és tisztázni a dolgot.
Így nagyon hiányozni fog a jó szex, és félek hogy nem fog működni így a kapcsolatunk. Nagyon de nagyon szeretem Őt, mindig meghallgat, jó tanácsokat ad, igazi apának való. De most fogalmam sincs mit akarok, teljesen kétségbe vagyok esve, bármilyen tanács jól jönne most.
Barátnőim nem tudnak erről, csak annyit hogy kevertem a sráccal, de nem is kérdeztek róla, mert ha elmondtam volna se hitték volna el, legalábbis nehezen.
Meg a barátnőim nem adnának ki, azért barátnő a barátnő, mert melletted áll a bajban, és nem rádhozza.
Azért nem mondtam el még senkinek, mert nem akarom másra is ráterhelni ezt a súlyt.
Na tudod mit? Azt kivanom neked, hogy a parod a legenybucsuztatojan hasonloan jol erezze magat, csak lehetoleg o olyan punciba akadjon bele, ami miatt ott is hagy teged a p¡csaba...
Latom, a lelektani oldala a dolognak nem nagyon erdekel teged, csak az olyan gyakorlatias dolgokat meltatod figyelemre, mint pl romaba utazni es a baratsag ertelme, ezert hagyom is a francba a veled valo vitatkozast. Azt kivanom neked, hogy gyotrelmes, nagyon rossz hazassagod legyen, amiben a ferjed fuvel-faval csal teged, te meg tehetetlenul nezed ezt. Remelem, sokszorosan vissza kapod ezt az elettol!
Szard le a turbános elmeháborodottakat, akik kövezést követelnek. De tényleg ne tedd meg a barátoddal, hogy ilyen helyzetben hozzámész. Ha szereted egy kicsit is, akkor hagyod, hogy olyantól legyenek gyerekei, aki tényleg vele akar élni, nem pedig tőled, aki egy - az évek múlásával egyre rosszabb - kompromisszumnak tekinti. A férjed mellett gondolj a gyerekere is, ha összeházasodtok, végig kell szenvedniük majd egy rossz házasságot és egy válást, ami mindig maradandó sérülést okoz egy gyerekben.
Már önmagában az is elég jel lett volna, hogy nem te intézed az esküvőt. Az esküvői ceremónia a nőknek fontos, nem a férfiaknak. Ha te nőként kivontad magad a szervezés alól az alighanem azt jelenti, hogy nem csak most, de már előtte sem AKARTAD ezt a házasságot, inkább csak belementél.
Gondolom nem félév kapcsolat után házasodtok így már van múltatok a vőlegényeddel. Nos akkor mondok egy meglepőt, ha vinni tud az ár, akkor ennek a kapcsolatnak már rég vége csak a megszokás tart együtt. Nem szép dolog de az egyik barátomat megcsaltam. Évek óta együtt voltunk, jó ideje nem működött már a kapcsolat, de szerettem és úgy hittem ez elég. Hát marhára nem elég. Egy alkalommal elvitt az az ár, és utána értékeltem át, hogy a rózsaszín köd elmúlásával egy halom dologról kiderült, hogy nem passzolunk, de a szeretem címszóval ezekről nem vettem tudomást. 1 hét után mikor már a szemébe mertem nézni szakítottam. Nem mondtam meg neki a megcsalást, nem akartam mégjobban a lelkébe gázolni, de nem is tudtam volna megtenni vele azt a szemétséget, hogy ezek után együtt maradunk.
Tehát szerintem minél hamarabb gondold át a kapcsolatotokat, és mihamarabb hozz döntést. Az oltár előtt faképnél hagyni a vőlegényt csak a filmekben nem annyira gáz, a valóságban egy ilyen arculcsapást lehet sose fog kiheverni. Az esküvő utáni azonnali válásról már nem is beszélve.
Az a baj veled, hogy nincs semmi lelkiismereted, mert ha lenne, akkor nem magadat helyezned eloterbe a kerdesedben se, es a valaszokat latva se az lenne a bajod, hogy bantanak az emberek. Azt nem ertem, hogy mi olyan meglepo ezen es hogy tudsz igy ferjhez menni, hogy a hazassagotok meg el sem kedzodott, de mar fel is szarvaztad a parodat!
A masik, amit valaki mar irt, hogy neked csak a dekor maradt, minden mast o intezett. Ez hogy fordulhat elo? Az en paromnak joforman semmi teendoje nincs az eskuvonkkel kapcsolatban, mert mindent en intezek! Egy olyan menyasszony, akinek fontos az eskuvo, szetporgi magat a szervezesen! En iden mar annyi energiat fektettem az eskuvonk szervezesebe, hogy total kimerult vagyok, 10 kilot fogytam (ram is fert, szoval nem sajnalom, de nem ez a lenyeg). Jo, ez egy masik veglet, senkit nem biztatok arra, hogy a peldamat kovesse, mert egy eskuvo ne arrol szoljon, hogy a menyasszony tonkre teszi magat a szervezes alatt, de akkor se normalis az, hogy amig te massal hemperegsz, addig a parod az eskuvotoket szervezi...
Nagyon sajnalom a parodat! Foleg azert, mert meg se adod neki azt a lehetoseget, hogy o maga dontse el, hogy ennek fenyeben is kepes lenne-e az eletet rad epiteni!
Nem tudtok érdekelni, megbántam amit tettem, de éjszaka átgondoltam ezt az egészet és nekem a páromra van szükségem. Reggel azzal kezdtem, hogy elmondtam mi bánt, de csak annyit, hogy kavartunk. Jól fogadta, megölelt, megcsókolt és azt mondta, hogy örül hogy elmondtam, és hogy semmi baj, ez nem állhat közénk, ez is csak a kapcsolatunkat erősíti.
Szóval hozzámegyek és boldogan élünk, én meg zárva tartom a lábam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!