Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vajon hányan élnek ma látszath...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hányan élnek ma látszatházasságban?

Figyelt kérdés
A környezetemben több ilyen házasság is van.Van olyan ismerősöm aki megtudta a férje évekig csalta egy fiatalabb lánnyal,mégis látszólag úgy élnek ahogy eddig,egy másik ismerős házaspár szintén nő tagjáról is tudom nem boldog,bár náluk más probléma van nem megcsalás. Elgondolkodtam,hogy vajon tényleg ilyen sokan élnek olyan házasságban ami csak látszat? A gyerek,a pénz,a közvélemény miatt.
2015. jún. 25. 20:22
 1/6 Fish1 ***** válasza:
87%

Szerintem elég sokan. De nemcsak házasságban, hanem tré kapcsolatban is.

Vannak, akik hazudnak saját maguknak is, vannak, akik azt várják, hogy egyszercsak változik valami, vagy kényelemből, stb. Félnek a változástól, és attól is, hogy kilépjenek a komfortzónájukból. Sokan csak kifogásokat keresnek, hogy ne kelljen továbblépniük.

Viszont az ő életük az ő dolguk, mindenki a saját életéért felelős.

2015. jún. 25. 21:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokan,de nem fogják bevallani.Félnek a változástól,félnek a magánytól,maradnak a gyerek,aközös hitel vagy a nagy vagyon miatt.Meg a biztos rossz is jobb a bizonytalantól alapon.
2015. jún. 26. 17:07
 3/6 anonim ***** válasza:
È csak egy ilyen pàrt ismerek, nem is gondoltam hohy olyan sok van...
2015. júl. 24. 10:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

De az mégsem merült fel az emberekben, hogy az egész házasságos egy emberrel éljük le az életünket dolog elavult és rossz dolog amit annó az egyház talált ki.

Durván arról szól, hogy az ember is egy másik ember magántulajdona.

2015. júl. 24. 10:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Utolsò ez nem igaz, a szüleim, nagyszüleim, keresztszüleim nagyon règ hàzasok ès mindenki boldog, ès hidd el olyan kis helyen èlnek ha megcsalàs lett volna biztos tudnàm! Ès nem hìvők.

Fèrjem csalàdjàban is mindenki együtt van pedig 3 nővère is van, ès persze nem èlek velük de annyi időt együtt töltünk hohy làssam ha valami gond lenne..

Èn is 12 ève vagyok együtt, mostmàr a fèrjemmel, eszem àgàba sincs megcsalni nem is gondolo màsra..ès most lehet húzni a szàjakat de ø sem, èszrevennèm, meg mindent megbeszèlünk...igen mèg azt is ki hogy nèz kis stb..

2015. júl. 24. 11:51
 6/6 anonim ***** válasza:
4-es, egyetertek, szerintem sem feltetlenul normalis, hogy a kereszteny kultura kvazi belenk neveli a monogamiat, mikozben a poligamia mint olyan, termeszetes. Nem tamogatom a megcsalast, de nem is itelem el, mindenkinek a sajat dontese, ez a szabad akarat.
2015. júl. 24. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!