Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férj gyereket szeretne de a feleség nem, a feleségnek akkor is kötelessége szülni?

Kicsit elvonatkoztatva kerdestol, lenne egy eszrevetelem.
Persze ugy, hogy en sem tudom megmondani a tutit!
A valaszok nagyreszeben termeszetesnek velik, hogy nem koteles a feleseg szulni a ferje kerese ellenere.
De ha kicsit mas szemszogbol nezzuk a dolgot, ha a ferj nem akar gyereket, a feleseg ennek ellenere szul, akkor persze az a termeszetes, hogy a ferj ha akarta hanem, tartsa el a gyereket. Nagyon nem igazsagos ez!
Persze en is ugy gondolom, hogy az egyik legfontossabb megbeszelni valo a parkapcsolat elejen a gyermekvallalas kerdese.

Nem. Én már a kapcsolatunk elején tisztáztam a párommal, hogy úgy jöjjön össze velem, hogy én nem fogok szülni soha.
Rábólintott, de most, 3 év után a gyerekkel nyaggat, de én nem szülök. Leültem vele, hogy akkor beszéljünk már, ő "gyerek-gyerek-gyerek", meg mikor, és istennek nem érti meg, hogy SOHA.
Velem van - én azt is megérteném, ha emiatt elhagyna, egy szót nem szólnék rá, hisz neki fontos a gyerek -, de duzzog, meg sértődik.
Pedig egy percig nem árutam zsákbamacskát, kerek-perec megmondtam mindig, hogy nem szülök azért, hogy a gyerekem 27-28 éves korától kezdve kórházakba járjon, és 35-36 évesen meghaljon.
Félreértés ne essék, szeretem a kicsiket-nagyokat, de a betegségem miatt nem lesz saját. Dédnagyim, mamám, anya mind ugyanabban haltak meg, amit én is örököltem, és az utódomnak is tovább adnék.
A válasz megfontolásához azt ajánlom, gondold végig:
1. az időhúzás részedről nem vezet-e ahhoz, hogy kifutsz az időből? A mai fiatalok nem tudják, hogy már 25 éves kor fölött csökken a termékenység, különösen a streszhormon miatt.
2. Óriási örömforrás a gyerek, amit én megtapasztaltam. 25 éves a fiam, de minden korszaka boldogságot hozott nekem, most ő a legfőbb támaszom.
3. A férjed készen kapod, de a gyerekedet Te alakíthatod. Ebben óriási segítséget nyújthat a nemzeti kultúra, s Te is gyarapíthatod a nemzet erőforrásait.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!