Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a férj gyereket szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férj gyereket szeretne de a feleség nem, a feleségnek akkor is kötelessége szülni?

Figyelt kérdés

2015. jún. 12. 16:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem hogy hogyan lehet két ember olyan hülye, hogy összeházasodnak és azt sem tudják egymásról, hogy mi az álláspontjuk a családalapítással kapcsolatban.
2015. jún. 12. 20:53
 12/16 anonim ***** válasza:
30%

Kicsit elvonatkoztatva kerdestol, lenne egy eszrevetelem.

Persze ugy, hogy en sem tudom megmondani a tutit!

A valaszok nagyreszeben termeszetesnek velik, hogy nem koteles a feleseg szulni a ferje kerese ellenere.

De ha kicsit mas szemszogbol nezzuk a dolgot, ha a ferj nem akar gyereket, a feleseg ennek ellenere szul, akkor persze az a termeszetes, hogy a ferj ha akarta hanem, tartsa el a gyereket. Nagyon nem igazsagos ez!

Persze en is ugy gondolom, hogy az egyik legfontossabb megbeszelni valo a parkapcsolat elejen a gyermekvallalas kerdese.

2015. jún. 13. 09:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Én már a kapcsolatunk elején tisztáztam a párommal, hogy úgy jöjjön össze velem, hogy én nem fogok szülni soha.

Rábólintott, de most, 3 év után a gyerekkel nyaggat, de én nem szülök. Leültem vele, hogy akkor beszéljünk már, ő "gyerek-gyerek-gyerek", meg mikor, és istennek nem érti meg, hogy SOHA.

Velem van - én azt is megérteném, ha emiatt elhagyna, egy szót nem szólnék rá, hisz neki fontos a gyerek -, de duzzog, meg sértődik.

Pedig egy percig nem árutam zsákbamacskát, kerek-perec megmondtam mindig, hogy nem szülök azért, hogy a gyerekem 27-28 éves korától kezdve kórházakba járjon, és 35-36 évesen meghaljon.

Félreértés ne essék, szeretem a kicsiket-nagyokat, de a betegségem miatt nem lesz saját. Dédnagyim, mamám, anya mind ugyanabban haltak meg, amit én is örököltem, és az utódomnak is tovább adnék.

2015. jún. 13. 13:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Szulejmán lvl 100 :DDDD Nem.
2015. jún. 14. 14:42
 15/16 anonim válasza:
11%

A válasz megfontolásához azt ajánlom, gondold végig:

1. az időhúzás részedről nem vezet-e ahhoz, hogy kifutsz az időből? A mai fiatalok nem tudják, hogy már 25 éves kor fölött csökken a termékenység, különösen a streszhormon miatt.

2. Óriási örömforrás a gyerek, amit én megtapasztaltam. 25 éves a fiam, de minden korszaka boldogságot hozott nekem, most ő a legfőbb támaszom.

3. A férjed készen kapod, de a gyerekedet Te alakíthatod. Ebben óriási segítséget nyújthat a nemzeti kultúra, s Te is gyarapíthatod a nemzet erőforrásait.

2015. nov. 16. 17:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Senkinek se kotelessege. Se a felesegnek szulni, se a ferjnek vele maradni.
2017. szept. 15. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!