Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasok, esküvő után milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok, esküvő után milyen fordulatot vett az életetek?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy rosszul fogalmazom meg a kérdést, de arra vagyok kíváncsi, hogy miután összeházasodtatok, hogyan tekintettetek egymásra házastársként? Jobban szerettétek egymást? Nőtt az egymás iránti tisztelet, odaadás és hasonlók? Hogy érzitek magatokat házasként?
2015. máj. 29. 10:04
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Egy darab papírtól semmi nem változott!
2015. máj. 29. 10:17
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

Nem, nem, nem, nem.

Pont ugyanolyan boldogok vagyunk, mint előtte.

Ami változott, az mások hozzáállása a kapcsolatunkhoz. Eddig pl.: nem voltam "családtag" a férjem szüleinek, most már igen.

Ami nekünk változott, az a könnyebb ügyintézés.

2015. máj. 29. 10:20
 3/9 anonim ***** válasza:
67%

Semmi sem változott.

A gyerekvállalás sokkal nagyobb, embertpróbálóbb döntés, ott tényleg változhatnak az érzések (pozitív és negatív irányba egyaránt)

2015. máj. 29. 10:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem pont akkor kell/szabad hàzasodni mikor nem akarsz vàltoztatni...mert ettől semmi nem vàltozik, sokan ott rontjàk el ,hogy azt hiszik majd ez megmenti a kapcsolatot vagy majd ragaszkodóbbak lesznek...

De ez semmit de semmit nem lesz màs!

2015. máj. 29. 11:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy semmi sem változott, mert nyilván más érzés, kellemes dolog, hogy férj és feleség vagyunk, nem csak "járunk". De azért csak a naiv kislányok hiszik azt, hogy az esküvő után jön a fordulat és a forró szerelem, meg akkor minden jó lesz és tökéletes.
2015. máj. 29. 11:20
 6/9 anonim ***** válasza:

A gyerek szuletésénél van 1000 fokos fordulat. A házasságtol nem változik semmi, foleg ha már egyutt is laktok.

28N

2015. máj. 29. 11:54
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem azért kérdeztem, mert gond lenne a kapcsolatunkban. Minden tökéletes, hiszen, ha nem lenne az, akkor nem is házasodnánk.

Azért kérdeztem, mert tegnap elméláztunk rajta a párommal, hogy milyen érzés lehet házasnak lenni, utána is ugyan ilyen szemmel látjuk majd egymást, vagy ez csak egy olyan dolog, amit az ember addig érez nagy fordulatnak, amíg "túl nem esik" rajta, aztán meg végül is minden ugyan olyan marad, mint az előtt. Semmi hátsószándékunk nincs az esküvőre, szerencsére cseppet sem szorulunk rá, hogy ilyen "trükkökkel" kelljen felpezsdíteni az életünket.

Köszönöm a válaszokat! Szeptembertől első kézből úgyis megtudom, hogy milyen :)

2015. máj. 29. 15:41
 8/9 anonim ***** válasza:
A férjemnek második házassága volt.Esküvő után is ültem a rózsaszín felhőn, ő meg 2 hónap múlva közölte,hogy kalandra vágyik,és elment az ország másik végébe.
2015. máj. 31. 20:48
 9/9 A kérdező kommentje:
8. nagyon sajnálom, ez egy igazi görény! Remélem, sikerül megtalálnod az igazit!
2015. jún. 1. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!