Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok, esküvő után milyen fordulatot vett az életetek?
Nem, nem, nem, nem.
Pont ugyanolyan boldogok vagyunk, mint előtte.
Ami változott, az mások hozzáállása a kapcsolatunkhoz. Eddig pl.: nem voltam "családtag" a férjem szüleinek, most már igen.
Ami nekünk változott, az a könnyebb ügyintézés.
Semmi sem változott.
A gyerekvállalás sokkal nagyobb, embertpróbálóbb döntés, ott tényleg változhatnak az érzések (pozitív és negatív irányba egyaránt)
Szerintem pont akkor kell/szabad hàzasodni mikor nem akarsz vàltoztatni...mert ettől semmi nem vàltozik, sokan ott rontjàk el ,hogy azt hiszik majd ez megmenti a kapcsolatot vagy majd ragaszkodóbbak lesznek...
De ez semmit de semmit nem lesz màs!
A gyerek szuletésénél van 1000 fokos fordulat. A házasságtol nem változik semmi, foleg ha már egyutt is laktok.
28N
Nem azért kérdeztem, mert gond lenne a kapcsolatunkban. Minden tökéletes, hiszen, ha nem lenne az, akkor nem is házasodnánk.
Azért kérdeztem, mert tegnap elméláztunk rajta a párommal, hogy milyen érzés lehet házasnak lenni, utána is ugyan ilyen szemmel látjuk majd egymást, vagy ez csak egy olyan dolog, amit az ember addig érez nagy fordulatnak, amíg "túl nem esik" rajta, aztán meg végül is minden ugyan olyan marad, mint az előtt. Semmi hátsószándékunk nincs az esküvőre, szerencsére cseppet sem szorulunk rá, hogy ilyen "trükkökkel" kelljen felpezsdíteni az életünket.
Köszönöm a válaszokat! Szeptembertől első kézből úgyis megtudom, hogy milyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!