Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak ha a szüleim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a szüleim minden nap nyaggatnak az esküvő miatt, hogy legyen már?

Figyelt kérdés
7 éve járunk én 28 éves férfi vagyok. Sem én, sem a barátnőm nem egy nagy esküvő fanatikus...
2015. ápr. 28. 08:39
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
mi augusztusban leszünk 7 éve együtt, de mi se vagyunk esküvő fanatikusok... :D én azt mondom, hogy csak azért, mert az ő szívük vágya, azért ne... szóval szerintem mondd meg, hogy "Tudom Anya és Apa, hogy ti ezt már nagyon várjátok, mert a ti korotokban ez volt a normális. De meg kell értsétek nem a papír köt össze... és nekünk jó így. Szeretjük egymást nem vágyunk esküvőre. Aztán ha újra kérdezik mindig ezt mondogatnám.. nem a papír köt össze... :))
2015. ápr. 28. 08:47
 2/9 Kései Sirató ***** válasza:
70%

Együtt élsz a szüleiddel? Vagy telefonon nyaggatnak?

Ennyi évesen miért nem önállósodsz?

Ha 7 éve jársz a barátnőddel és még nem tudtál dönteni legalább összeköltözésről, akkor mire jó ez a kapcsolat? Várod közben az igazit és majd akkor szakítasz vele?

Én megértem a szüleidet. Azt szeretnék, hogy felnőtt legyél 28 évesen és gondolom, kedvelik a lányt. Örülj neki, hogy nem ellenziuk a kapcsolatod.

Kérdésedre válasz: döntsd el, hogfy mit akarsz! És mondd meg nekik!

2015. ápr. 28. 08:49
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Felnőtt ember vagy, azt csinálsz, amit szeretnél. Mondd meg nekik, hogy ez a ti dolgotok. Nem kell velük vitatkozni, ahányszor felhozzák a témát, annyiszor ugyanezt elmondod (az enyémeknek is megvan a maguk mantrájuk, ugyanezzel sikerült őket annyira leszoktatni róluk, hogy most már csak ritkán emlegetik).
2015. ápr. 28. 09:30
 4/9 anonim ***** válasza:
69%

"28 éves férfi vagyok"

Akkor nyilván tudod, hogyan kell határozottan kijelenteni valamit, hogy komolyan is vegyenek.

Amikor legközelebb felhozzák, mondd meg teljesen komolyan, hogy fölösleges ezt napi szinten emlegetni, mert nem fogtok házasodni.

2015. ápr. 28. 09:39
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

Xard le!

Ha azért nyaggatnak,hogy legyen három gyerek,akkor csak miattuk csináltok?

2015. ápr. 28. 09:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondjátok meg nekik kerek-perec, hogy akkor esküsztök, amikor TI akartok (ha egyáltalán...), és nekik SEMMI közük hozzá.

Ha ti csak élettársi kapcsolatban lesztek, akkor úgy, és ahhoz sincsen közük.

De legyél már határozott, 28 éves vagy, nem 8!

2015. ápr. 28. 10:06
 7/9 anonim ***** válasza:
52%
2-es, te MIRŐL beszélsz?! HOL látod, hogy a szüleivel él? Mert a kérdező ilyet NEM írt. Akkor meg mi a frászért kombinálsz?!
2015. ápr. 28. 10:07
 8/9 Kései Sirató ***** válasza:

7-es, te nem látod, hogy kérdést tettem fel arról, hogy a szüleivel él-e?

Ha naponta nyaggatják, akkor vagy velük él, vagy naponta felhívják.

Legyél figyelmesebb, máskor próbáld meg értelmezni is, amit olvasol.

2015. ápr. 28. 11:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Kérdező Válaszolj már arra a feltett kérdésre, hogy velük élsz-e!

Beszélj nyiltan velük, mondd el, hogy mi a helyzet veletek. A döntés a ti kezetekben van.

Ha egyáltalán nem akartok esküvőt, azt is meg lehet mondani.

De ennyi évesen legyél egy kicsit határozott.

2015. ápr. 28. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!