Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő után nálatok is azt kérdezte kb minden rokon, barát, ismerős, hogy mikor jön a baba?
meg hogy mikor váltok??
a kis viccesek
Igen, mindenkinek neki estem ,hohy nahyon nagyon sokà ne is vàrjàk! (1 hónappal esküvő előtt derült ki jogy gondok vannak nàlam azt mondtàk termèszetes úton nem is lehet)
Erre a nàszútról hàrman jöttünk haza :-)
Ràadàsul koraszülött lett 2hónappal előbb jött, így olyan mintha terhesen esküdtem volna...
Jól leègettem magam!!
Nem minden rokon, de a nagyszüleink jópárszor elmondták:D Azóta elhangzott a kérdés pár másik rokon szájából is, de nem is kérdés volt, hanem inkább egy sóhaj keretében mondták, hogy ,,olyan jó lenne...":D
Régebben én nem is gondoltam bele, hogy mekkora illetlenség ilyet kérdezni, akár rokon valaki, akár nem, hiszen mi van, ha már régóta próbálkoznak? Engem nem bánt, ha valaki megkérdezi, mert tudom, hogy én sem gondoltam bele korábban. Szerintem aranyos, hogy várják, hogy legyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!