Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi szeretők is tönkreteszik más családját, vagy ezt csak a nőkre igaz?
Figyelt kérdés
2015. máj. 28. 14:12
11/30 anonim válasza:
Marceline hanyadik regisztációdat használod fel a minuszolásaidhoz? hogy egy reg-et csontra minuszolj a névtelenség homájában?:D
12/30 anonim válasza:
Én is minuszoltalak, pedig nem vagyok Marceline. Ja és egy IP címről/gépről csak egyszer lehet választ értékelni, hiába van kismillió accountod.
13/30 anonim válasza:
kit érdekel mi kötelező vagy mi nem? fizessék meg a hallgatást :D
14/30 anonim válasza:
őszintén, én képtelen vagyok a szeretőt hibáztatni azért, ha egy család tönrement. az a család már eleve romokban volt, ha egy szerető oda be tudott férkőzni. és kétlem, hogy csak a nők lennének azok, akik többet akarnak, szerintem a férfiak is ugyanúgy tudnak "köpni". és már nem azért, de miért egy idegen ember legyen felelős egy pár problémáiért és az ő hűségükért? nem az ő felelőssége, hogy valaki félrekefél-e vele vagy sem. mondom ezt úgy, hogy én még sosem voltam szerető vagy sosem tartottam szeretőt, de engem már hagytak el szerető miatt. nem azé a másik nőé a felelősség, hogy kettőnk között problémák voltak és a pasi félrelépett. szóval nem is értem ezt a hozzáállást :D
15/30 anonim válasza:
Jaj, devastator, olyan cuki vagy.
16/30 anonim válasza:
Szerintem mindkét nemnél egyformán undorító dolog, viszont a szeretőt én sem nagyon tudom hibáztatni. Egy boldog családba sosem tudna beférkőzni egy 3. fél.
17/30 anonim válasza:
ezt nélküled is tudom,nem kell nyalni.:d
18/30 anonim válasza:
Igen màr a kérdés maga is hibás..nem a szeretõ teszi tönkre a csalàdot hanem a hàzassàgtörõ!
19/30 anonim válasza:
Hatagszol az ordogre ha kisert??
Atkozod a nevet?
A szereto a kiserto
Hibas ? Nem csak Bunos es romlott
A csalo hazas hibas? Nem csak belemegy a kisertesbe bunos.
20/30 anonim válasza:
B@sszus, nem gondoljátok, hogy nem a szerető teszi tönkre a házasságot, hanem az, aki házasságban él, és szeretőt tart?
Arról nem beszélve, hogy ha olyan jó a házasság, ott esélye sincs egy szeretőnek. És most hosszú viszonyról beszélek, nem egy éjszakásről.
--- egy nő, aki másfél éve szerető---
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!