Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vannak itt még olyan házaspáro...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt még olyan házaspárok, akik még mindig odavannak egymásért? Vagy Ti ismertek ilyen párokat még?

Figyelt kérdés

Miben mutatkozik ez meg náluk?

Írnátok néhány példát?

2015. máj. 23. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

A szüleim még 35 év után is nagyon imádják egymást. Anyukám sajnos beteg, daganatos, de apukám minden egyes kemóra, vizsgálatra elkíséri és minden műtétkor ott van mellette.

Ezen kívül jóban-rosszban együtt vannak és nagyon szeretik egymást, még mindig. :)

2015. máj. 23. 21:48
 2/8 Béla1977 válasza:

13 éves házasságban élek boldogan...

De ez kamukéró....

2015. máj. 23. 21:51
 3/8 anonim ***** válasza:

15 éve eggyütt vagyok az asszonyal ,és senkiért nem adnám.Imádom és remélem ő is engem.

:)

37/F

2015. máj. 23. 22:01
 4/8 anonim ***** válasza:
29%
Kis mosolygós arcocska ahhoz a tényhez, hogy édesanyád élete hajszálon függ, hát hallod te vagy a világ legérzéketlenebb tuskója vagy, vagy pedig nem ismered a hangulatjelek helyét..
2015. máj. 23. 22:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A barátom nagyszülei tavaly ünnepelték az 50. házassági évfordulójukat, tipikus nagymama-nagypapa, akik egymás szavába vágnak, és javítgatják, hogy is volt pontosan a történet, de mindezt olyan nagy szeretettel, amit szinte sehol máshol nem láttam. Még ötven év után is megsimítják egymás kezét, ha a színházban valami romantikus jelenetet látnak...:)
2015. máj. 23. 23:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi 21 éve ismerjük egymást és senki másra nem cserélném el. A mai napig szeretem és imádom! Az alakunk megváltozott, a gyerekeink nőnek, a problémák mindig adva vannak, de együtt mindig találunk valami megoldást arra, hogy jobb legyen. Én mindig azt a 20 éves lányt látom benne, akit megismertem. Legalább is az ágyban! Ma ugyanúgy beindít, mint akkoriban!

Most jöhet a vigyorjel! :)

2015. máj. 24. 02:38
 7/8 anonim ***** válasza:
57%

Kedves 4-es!

A mosolygójel új bekezdésben van új gondolathoz csatolva!!! Ha nem vetted volna észre, nyomtam egy Entert és a következő gondolathoz tettem, hogy még mindig szeretik egymást!!

De akkor egyesek nem ismerik a bekezdés fogalmát!

És ahhoz miért ne tehetnék mosolygós fejet, hogy még mindig szeretik egymást?

Ezért kellett lepontoznod a válaszomat?

Előbb létszi, tanulj magyar nyelvtant, ha új bekezdésbe teszel valamit, az már új gondolatnak számít!

Menj vissza az iskolapadba és utána kötekedj!

2015. máj. 24. 06:33
 8/8 anonim ***** válasza:

"létszi, tanulj magyar nyelvtant"

Bocs, de ez mókás.

2015. máj. 26. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!