Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem elhívta a 8 fős baráti társaságát, bedagadt a kezem a főzéstől-takarítástól. Jogos, hogy ezután még kéri, hogy holnap is főzzek?
Tárkonyos csirkeragulevest csináltam, vörösboros marhapörköltet és almáspitét. Mindegyiket külön ő kérte, aki főzött már valaha, sejti mekkora munka volt ez 8 főre... összesen majd 3 kiló húst felkockázni, a sok zöldség, hagymát meg az almát reszelni, mert ha nagyobb darabokban van a hagyma a kiskörömujjnyi kockáknál azt a férjem már nem eszi meg... no mindegy, megcsináltam mindent, a vacsi nagyon jól sikerült. Éreztem, hogy fáj a kezem, meg láttam, hogy dagad, de gondoltam sebaj, katonadolog. Miközben mosogattam meg pakoltam, már szörnyen nagy volt a jobb kezemhez képest (balkezes vagyok).
Bekentem fenil-butazonos kenőccsel, meg készítettem be jégzselét a fagyasztóba, férjem kijött a konyhába, hogy mit ügyködök még a fagyasztónál. Mutattam a jégzselét meg hogy nézze meg a kezemet, kérdezte, hogy ezt mi az istennel csináltam. Mondtam hogy ilyen mennyiségű kajával dolgozni megerőltető az ember kezének. Erre szomorú fejet vágott, hogy holnap akkor biztos nem lesz a szokásos pénteki túróstészta (házilag csinálnom a tésztát, valóban esélytelen ilyen kézzel, most is csak jobbal gépelek)...
Annyit mondtam, hogy hát szívem lehet, hogy nem, de belül majd' felrobbantam, hogy lehet ilyen. De ahogy meg néztem, hogy elkeseredett, kicsit bűntudatom lett, elvégre én vállaltam el, hogy főzök a srácoknak, mikor megkért rá, és tényleg mindig túróstészta van péntekenként, és tudom, hogy az egyik kedvenc kajája.
Kinek van "igaza", ha van egyáltalán? Mi legyen a holnappal, mit lehet csinálni? Esetleg valami tipp, amitől gyorsabban lemegy a duzzanat?
Köszönöm a válaszokat :)
"hát kifejezetten megköszönni nem köszönte meg, de azért biztos hálás, ismerem... a haverok megköszönték helyette is :) "
Magyarán még csak meg sem köszönte, de emellett csak a holnapi kaja miatt sajnálkozik.. bocs, de elképesztően tapló a férjed, kb úgy kezel, mintha a szolgálója lennél. Erre nem gondoltál még? És nehogy neked legyen már bűntudatod, ha nem kapja meg holnap azt amit akar...
Tudom, hogy nem teljesen oké a viselkedése, pont ezért fogalmazódott meg, hogy felteszem ezt a kérdést...
Csak mindig szeretnék neki megadni mindent, ezért van bűntadatom kicsit.
Gondoltam hogy ilyen nagy korkülönbséges kapcsolat ahol a férfi a fiatalabb párját semmibe nézi. Hasonló cipőbe vagyok én is.
Rabszolgás voltam
"Csak mindig szeretnék neki megadni mindent"
Így nem csoda, ha úgy kezel, mint egy cselédet. Miért nem tudott segíteni pl a takarításban? Gondolom azt sem szokta megcsinálni, miért is csinálná, ha te ott vagy, és úgyis ez a dolgod, amellett, hogy főzz, moss, rendet tegyél stb. Sosem fog egyenrangúként kezelni, ha hagyod neki, hogy lenézzen. Nyugodtan kérd meg olykor, hogy takarítson el evés után, hidd el, nem fog belehalni. Bár van egy olyan sejtésem, hogy ha ilyesmire kérnéd, akkor azzal a kifogással jönne, hogy ő egész nap dolgozik úgyhogy nincs kedve/ideje ilyesmikhez... ha pedig ezzel jön, akkor sajnos tényleg egy érzéketlen bunkó, és csak cselédnek tart téged.
huh akkor csusza lesz, házi tésztával...
túrót is te készíted?
bocs...de főzöl a haverjainak, és annyit nem mond: köszönöm szívem, na holnap akkor elmegyünk vacsizni (ha már főzni nem tud/akar!)
gondolom nulla házimunkát végez
Figyelj, 24 éves lány vagyok szóval korodbeli :)
Most komoly hogy tésztát nyújtasz neki a tejfölös túros tésztához? 2015ben amikor a száraztésztát utánad dobják.
Bedagad a kezed annyit dolgozzol és közben vannak még elvárásai hogy körömnyi legyen a hagyma?Tipp: Azt a turmixgépbe dobd be és apróravágja én igy szoktam mert bűzlik a körmöm a hagymától ha én szelem.
Sürgössen térjen magához, 22 éves vagy sokkal fiatalabb és előtted áll az élet! Gondolom anyagilag függsz tőle ezért ilyen nagy a csőre a kedves férjednek.
Bekentem fenil-butazonos kenőccsel, meg készítettem be jégzselét a fagyasztóba, férjem kijött a konyhába, hogy mit ügyködök még a fagyasztónál. Mutattam a jégzselét meg hogy nézze meg a kezemet, kérdezte, hogy ezt mi az istennel csináltam. Mondtam hogy ilyen mennyiségű kajával dolgozni megerőltető az ember kezének. Erre szomorú fejet vágott, hogy holnap akkor biztos nem lesz a szokásos pénteki túróstészta (házilag csinálnom a tésztát, valóban esélytelen ilyen kézzel, most is csak jobbal gépelek)...
Annyit mondtam, hogy hát szívem lehet, hogy nem, de belül majd' felrobbantam, hogy lehet ilyen. De ahogy meg néztem, hogy elkeseredett, kicsit bűntudatom lett, elvégre én vállaltam el, hogy főzök a srácoknak, mikor megkért rá, és tényleg mindig túróstészta van péntekenként, és tudom, hogy az egyik kedvenc kajája.
Most szakácsnőnek tart vagy a felesége vagy? Jobban szeret téged vagy a pici gyomrát?
Most ez komoly???
Olyan mint egy 5 éves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!