Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek? Férjemnek van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Férjemnek van egy nagyon rossz szokása, ami nem változtat hiába beszélek vele.

Figyelt kérdés
Tudja, hogy nem tesz jót a kapcsolatunknak, viszonylag sűrűn akadok ki tőle, mégsem próbál rajta egy picit változtatni, hogy legalább kerülje a konfliktust. Érzem, hogy nagyon szeret, de akkor miért nem változtat rajta? Nem értem.
2015. máj. 20. 18:33
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hát úgy, hogy változtat majd rajta, de hosszú távon sosem működik.
2015. máj. 20. 18:57
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

A válasz:

mert tudja úgy is, hogy te elvégzed helyette!

Ez így van, nálunk is. Kiröhög és ímmel ámmal 2 dolgot megcsinál azt is úgy ahogy, szarul fosul direkt, mert tudja hogy engem annyira idegesít, hogy megcsinálom ha sokára is és akkor neki már nem kell.

De ez nem lesz mindig így! Csak még nem buktam ki annyira, hogy kihányjam a szekrényből a földre az összes ruháját amit én hajtottam be, meg hogy ne főzzek neki és stb... De ha így csinál ahogy, meg lesz! Én se fogok semmit se tenni, keresztbe szalmát se.

Hidd el, azért nem változtat rajta, mert végeredményben ahogy mondtam: MINDIG MEGCSINÁLOD HELYETTE.

2015. máj. 20. 19:02
 13/20 Mumusan ***** válasza:
Akkor beszéljétek meg hogy melyek lesznek az ő feladatai, amivel te nem fogsz foglalkozni napi szinten. Ha nem csinálja meg, te se tedd helyette. De amúgy teljesen beleivódott a férfiakba hogy a nő viszi az egész háztartást. Minálunk ez úgy megy hogy a házban én takarítok, viszont övé a kinti rész. Limbot seper, füvet nyír, kutyaszart szed...stb. Én nem csinálom meg helyette, csak ha megkér. Viszont én is megkérem olykor hogy porszívózzon.
2015. máj. 20. 19:06
 14/20 Mumusan ***** válasza:
Lomot seper...nah de utálom ezt a szar telefont.
2015. máj. 20. 19:08
 15/20 Mumusan ***** válasza:
És megint kijavította....lombot
2015. máj. 20. 19:08
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt összeköltözés után egy hónappal megoldottam!

Külön műszakban dolgoztunk,minden pikk-pakk volt mire hazajött.Viszont mire én érzem haza (délutánból) szaladt a lakás.

Egy hétig nem csináltam semmit,csak egyre nagyobb rumlit.Nem mosogattam,a szennyes ott volt ahová letette,pár ruhát még dobtam is rá.Pénteken rendre jöttem haza.Azóta is!:)

2015. máj. 20. 19:27
 17/20 anonim ***** válasza:
*értem
2015. máj. 20. 19:28
 18/20 anonim ***** válasza:
Egyszerű: te se csinálj semmit, csak ez segít. Ha már nem lesz 1 tiszta tányér is, majd elmos magának. Hidd el! Amíg csak rágod a fülét, kiakadsz, szidod, de mindent utána helyreraksz, csak kinevet és visszaél vele. Nincs olyan, hogy "nem bírom elviselni a rendetlenséget". Csak 1 hetet kell kibírni és ő lesz az, aki változtat. Nálunk bevált és egy szót se kellett szólnom, vagy éreztetni, hogy elveszít. Azóta kompromisszumot kötöttünk, együtt rakunk rendet mert így gyorsabb, de én se szólok cserébe, ha nincs minden gatya az élére hajtva.
2015. máj. 20. 22:11
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

"mégsem próbál rajta egy picit változtatni" - én ebből valahogy nem azt érzem, amit te: "Érzem, hogy nagyon szeret"

Nemrég volt egy ilyen felvetés itt, kikeresem. Ott happy end lett.

2015. máj. 21. 12:50
 20/20 anonim ***** válasza:
2015. máj. 21. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!