Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit kell tenni a beszürkülés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tenni a beszürkülés ellen?

Figyelt kérdés

Hogy lehet elérni, hogy ne csak mint gép működjön egy házasság párkapcsolat, hanem emberileg is működjön.

Hogy egy átlagos hétköznap se csak szürke legyen, hanem öröm a családdal.

2015. máj. 17. 09:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Az átlagos hétköznap attól átlagos hétköznap, hogy szürke. Gondolom nem vagy milliomos, illetve híresség, így meg kell barátkozni a gondolattal, hogy nem minden nap lesz móka és kacagás, de pont ettől lesznek majd a jó napok (ünnepek, évfordulók) különlegesek.
2015. máj. 17. 09:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Figyelni kell a másikra,azaz egymásra.Hétköznap is pl. vacsoránál megbeszélni,kivel mi történt aznap.Ha gyerek,gyerekek is vannak,esténként együtt játszani kicsit,kártyázni,társasozni.Hétvégén közös program.A házaspárnak kettesben is kell időnként program,beszélgetés.

Ettől függetlenül azért lesznek szürke hétköznapok is,és persze nehezebb időszakok szintén.De ha törődünk egymással,megvan a kölcsönös szeretet,tisztelet,akkor jó együtt lenni.

2015. máj. 17. 10:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Addig oké, hogy nem lehet minden nap csak szép, de ha az egyik fél annyira szürke már, hogy 365 napból 365teher a családdal, és a másik felet is magával rántja. Sokadik megbeszélés és vita, és tudom is én mi után is.
2015. máj. 17. 11:13
 4/6 anonim ***** válasza:
2-es vagyok.Így már sokkal konkrétabb a kérdésed.Ha a "szürke" fél nem akar változtatni,hiába a sok megbeszélés,vita, akkor vagy elfogadja a másik fél,és boldogtalan lesz /vagy már az/,vagy kilép,és keres mást,akivel boldog lehet.Ha szeretné a "szürke" fél a másikat,akkor tenne érte.Így viszont kár erőlködni.
2015. máj. 17. 11:38
 5/6 A kérdező kommentje:

Jó lenne ha ki akarna ebből törni. És észre venné, hogy a szürkeségben is van mosoly.

Kezdem leharcoltnak érezni magam mellette.

Jó lenne ha nem csak abból állna a családunk, hogy vagyunk hárman meg apa. Annyi sok monoton dolog van ami ér, mégis sose ugyan olyan egy nap, amíg api haza nem ér...

És már kijott nála, hogy a hiba nem az én készülékemben van. 😔

2015. máj. 17. 12:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez már jó,ha legalább beismeri.Akkor beszélgessetek sokat,próbáld kimozdítani programokkal.Sok sikert!
2015. máj. 17. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!