Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a férjetek/párotok legbunkóbb vagy legsértőbb megyjezése/ beszólása amit mondott nektek?
Figyelt kérdés
Mindenhol vannak vitàk és néha veszekedések is.
Volt-e ilyen beszólása és ha igen akkor mi?!
2015. máj. 14. 08:42
21/22 Andizsuzsi válasza:
Azért lettem lepontozva, mert normális pasi a férjem? :)
22/22 anonim válasza:
Nagyon durva trágár megjegyzés nem volt. Ami nagyon kiakasztott, az volt, hogy megbántott otthon, megbeszéltük elvileg, aztán másnap nyilvános helyen, nagy társaságban elkezdte, hogy "Hát a tegnapival kapcsolatban meggondoltam, és tényleg inkább te voltál a hisztis, mintsem én a hibás". Na akkor félrehívtam, hogy ezt mégis hogy képzelte, hogy nyilvánosan teregeti ki a szennyest és sérteget, hogy nekem lehetőségem se legyen védekezni anélkül, hogy mások ne könyveljenek el egy parasztnak, aki nyilvánosan veszekszik. Főleg hogy máig biztos vagyok benne, hogy nekem volt akkor igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!