Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért kötelezö akkor lefeküdni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kötelezö akkor lefeküdni a férjetekkel mikor ö akarja?

Figyelt kérdés
Ha nem szeretnél együtt lenni vele. (két nap kihagyásrol van szó) akkor meg balhézik és csapkod és trágár szavakat mond? házasság egyelő lenne azzal hogy azt teszel amit én mondok és akkor amikor én mondom?
2015. máj. 14. 07:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
És te megteszed, mert csapkod? Miért nem mondtál nemet?
2015. máj. 14. 08:54
 12/15 anonim válasza:
65%

Formailag három kérdés hangzott el; ebből a második nem igazi kérdés, habár kérdőjel van a végén. A válasz az első és a harmadik kérdésre:

1) nem kötelező

3) nem

Most, hogy megválaszoltam a kérdés(eke)t, nekem is van egy kérdésem:

Melyiket szeretnéd inkább: hogy igazad legyen -- vagy hogy boldog legyél?

Mert gyakran a két opció kölcsönösen kizárja egymást. Nekem úgy tűnik, hogy ebben az esetben is erről van szó -- mindkét fél részéről: a férj azt akarja hogy igaza legyen (miszerint a feleség 'kötelessége' hogy önként és dalolva 'lefeküdjön' a férjével minden alkalommal amikor a férj azt szeretné), és a feleség is azt akarja hogy igaza legyen (miszerint a férjnek 'kötelessége' elfogadni a 'lefekvésre' felkérésének visszautasítását anélkül, hogy az efölött érzett frusztrációjának bármilyen módon jelét adná).

Ez pedig nagyon rossz ómen a jövőre vonatkozóan: ha mindkét fél ragaszkodik az 'igazságához', akkor előreláthatólag rengeteg problémájuk lesz, ami több-kevesebb bizonyossággal váláshoz fog vezetni. Lehetséges hogy csak ez a 'megoldás' a problémára. Viszont ha _mindketten_ szeretnék ezt elkerülni, akkor _mindkettőjüknek_ el kell jutnia arra a pontra hogy a boldogságukat (ami a békesség, nyugalom, elégedettség mértékének funkciója) preferálják azzal szemben hogy 'igazuk' legyen.

2015. máj. 14. 08:55
 13/15 anonim ***** válasza:
nem kötelező lefeküdni vele. Nem csapkod. Nem balhézik. Trágár szót az elmúlt 10 évben még nem hallottam tőle.
2015. máj. 14. 09:00
 14/15 anonim ***** válasza:
És ha hónapokról lenne szó vajon hány nője lenne melletted, ha 2 napot nem bír ki? Mert hozhat az élet olyan helyzetet.
2015. máj. 14. 14:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem vagy a tulajdona! Vagy a házassággal együtt jár az is? Szerintem nem.

Ha nem tudtok normális ember módjára kommunikálni, abból a jövőre nézve nem sok jó néz ki...

Gondolkozz el vajon csak ebben a konkrét kérdésben akarja az akaratát rád erőltetni vagy máskor is?

2015. máj. 15. 03:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!