Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kötelezö akkor lefeküdni a férjetekkel mikor ö akarja?
Formailag három kérdés hangzott el; ebből a második nem igazi kérdés, habár kérdőjel van a végén. A válasz az első és a harmadik kérdésre:
1) nem kötelező
3) nem
Most, hogy megválaszoltam a kérdés(eke)t, nekem is van egy kérdésem:
Melyiket szeretnéd inkább: hogy igazad legyen -- vagy hogy boldog legyél?
Mert gyakran a két opció kölcsönösen kizárja egymást. Nekem úgy tűnik, hogy ebben az esetben is erről van szó -- mindkét fél részéről: a férj azt akarja hogy igaza legyen (miszerint a feleség 'kötelessége' hogy önként és dalolva 'lefeküdjön' a férjével minden alkalommal amikor a férj azt szeretné), és a feleség is azt akarja hogy igaza legyen (miszerint a férjnek 'kötelessége' elfogadni a 'lefekvésre' felkérésének visszautasítását anélkül, hogy az efölött érzett frusztrációjának bármilyen módon jelét adná).
Ez pedig nagyon rossz ómen a jövőre vonatkozóan: ha mindkét fél ragaszkodik az 'igazságához', akkor előreláthatólag rengeteg problémájuk lesz, ami több-kevesebb bizonyossággal váláshoz fog vezetni. Lehetséges hogy csak ez a 'megoldás' a problémára. Viszont ha _mindketten_ szeretnék ezt elkerülni, akkor _mindkettőjüknek_ el kell jutnia arra a pontra hogy a boldogságukat (ami a békesség, nyugalom, elégedettség mértékének funkciója) preferálják azzal szemben hogy 'igazuk' legyen.
Nem vagy a tulajdona! Vagy a házassággal együtt jár az is? Szerintem nem.
Ha nem tudtok normális ember módjára kommunikálni, abból a jövőre nézve nem sok jó néz ki...
Gondolkozz el vajon csak ebben a konkrét kérdésben akarja az akaratát rád erőltetni vagy máskor is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!