Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért kötelezö akkor lefeküdni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kötelezö akkor lefeküdni a férjetekkel mikor ö akarja?

Figyelt kérdés
Ha nem szeretnél együtt lenni vele. (két nap kihagyásrol van szó) akkor meg balhézik és csapkod és trágár szavakat mond? házasság egyelő lenne azzal hogy azt teszel amit én mondok és akkor amikor én mondom?
2015. máj. 14. 07:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Elég nagy baj van ott, ahol ez kötelező. Azt konkrétan némi erőszaknak hívják. A balhét, csapkodast és a trágár szavakat sem kellene elfogadni. Nálam ez egyenes út lenne a valashoz

Ha nem szeretnék vele szeretkezni, akkor megmondta hogy most nem.

2015. máj. 14. 07:31
 2/15 A kérdező kommentje:
én se tudom miért csinalja ezt mi van ha ki marad két nap avgy egy hét? nem honapokrol évekröl van szo. van hogy nincs kedvem és pont: Ez baj?van hogy csak az ö kedvéért rábolintok de hogy mindig????
2015. máj. 14. 07:34
 3/15 anonim ***** válasza:
11%
Örülj inkább annak, hogy kíván. Ha meg már nem fog, akkor azért fogsz itt panaszkodni.
2015. máj. 14. 07:37
 4/15 A kérdező kommentje:
nem panaszkodik. !de basszus nem lehet nemet mondani? komolyan nönek feleségnek nem?
2015. máj. 14. 07:38
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
De lehet. Bármikor nemet lehet mondani. Ha ezt nem képes normális módon kezelni, akkor az nem a te hibád, hanem az övé. Ülj le vele beszélgetni és ha nem juttok közös nevezőre, én a válást ajánlanám
2015. máj. 14. 07:40
 6/15 anonim ***** válasza:
79%

Pont ez az a viselkedés, ami iszonyúan meg tudja mérgezni a szexuális együttlétet és a későbbi hozzáállást is. Kinek van kedve szeretkezni balhézás, veszekedés után? Ilyenkor a nő csak arra gondol, hogy legyen már vége. Ennyi esze nincs a férjednek?

Egy házasság nem csak szexből áll, hanem ezer más dologból, ami összehozza a párokat.

Személy szerint nem tudnék lefeküdni vele, ha már az együttlét gondolatától is irtózom, főleg úgy, hogy előtte veszekedett velem. A szex nem az ágyban kezdődik, hanem jóval előtte és feltétele a harmónia, kedvesség.

2015. máj. 14. 07:41
 7/15 anonim ***** válasza:
89%

Nem KÖTELEZÖ lefeküdni a férjjel, akármennyire is akarja.

Ha olyanokat, mond, hogy a házasság szerinte az, hogy "azt teszed, amit én mondok", akkor ott valami nagy baj van.

Azt azonban nem értem, ezert te miért türöd el?

Beszélj vele, és vagy normálisan áll hozzád, vagy válj el töle.

2015. máj. 14. 07:49
 8/15 anonim ***** válasza:
67%
A férjed egy barom.. Akinek pedig ennyit jelent a szex, hogy neki legyen jó te meg le vagy ejtve, annak nem való sem kapcsolat sem házasság.
2015. máj. 14. 07:53
 9/15 anonim ***** válasza:
66%

És amikor parancsra van szex, akkor megtöm és annyi?

Anyám, még egy g-e-cis zsebkendőnél is kevesebb lehetsz a férjednek...te ezt komolyan így tűröd? Nincs önértékelésed?

2015. máj. 14. 08:30
 10/15 anonim ***** válasza:
77%
én már csak annyit kérdeznék mi volt házasság előtt?
2015. máj. 14. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!