Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vajon meg fog változni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon meg fog változni a szülés után?

Figyelt kérdés

Egy hónap és megszületik a gyerekünk.

A párom a terhessége kissé problémás(magas vérnyomás).

A terhesség alatt körülbelül 3x szexeltünk, mert nagyon fájt neki. Ezen kívül mikor van kedve akkor szokott "örömet" okozni.

Sajnos meg is hízott, nagyon fel van vizesedve a lába is kétszer akkora mint igazából.

Nagyon szeretem őt, és így is szépnek látom. Eszembe sem volt a kevés szex miatt kikacsingatni a kapcsolatból.

Sokat olvastam is a témával kapcsolatban, de személyes tapasztalatok is érdekelnének, hogy meg fog-e változni és a régi lesz-e szülés után?

2015. máj. 9. 20:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha végig támogatod a nehézségekben, akkor sikerülni fog újra talpra állnia, de ehhez rád is szükség van.
2015. máj. 9. 21:01
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy egyes írja. Támogasd mindenben. Tudatosítsd benne, hogy rád minden körülmények között számíthat. Még egy jó tanács. Legyél türelmes.
2015. máj. 9. 21:06
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Segíts neki minél többet a háztartásban, főleg a baba körül, mert nagyon kimerült lesz. Ami pedig a legfontosabb, hogy adj neki lehetőséget mikor egyedül lehet. Vigyázol a picire eleinte csak rövidebb időre aztàn ahogy cseperedik egyre hosszab ideig tudsz vele lenni anya segítsége nélkül. Ő pedig menjen a barátnőjével moziba vagy csak teázni akár a teraszon. Fontos, hogy ne a nap 24 órájàban kellejen készenlétben lennie. Hidd el, hogy így könnyebben visszatalál majd eredeti önmagához, mert lelkileg rendben lesz.
2015. máj. 9. 21:16
 4/15 A kérdező kommentje:

Igyekezni fogok.

Köszönöm a válaszokat.

2015. máj. 9. 21:28
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Bar az en ferjem lennel..
2015. máj. 9. 21:35
 6/15 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolo, kíváncsian várom a te tapasztalatod.
2015. máj. 9. 21:41
 7/15 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Pont azért írtam neked ezeket, mert nàlunk nagyon nem ez volt sajnos. Egy percet sem töltöttem a gyerek nélkül és néha úgy éreztem megbolondulok. Ezért nem is akarok màsikat. Tutti dilihàzba kerülnék. Ha valaki vállalta volna is a gyereket, akkor a férjem mondta, hogy nem. Az anyja mellett a helye. Azóta persze oviba jár és nagyon nehéz volt az elvàlàs, a munkahelyemen egész nap rágondolok.
2015. máj. 9. 21:54
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Igyekszem majd mindenben segíteni neki, hogy ne érezze magát egyedül.

2015. máj. 9. 22:12
 9/15 anonim ***** válasza:
Elég sok minden meg fog változni a szülés után... minimum hat hét a gyógyulás odalent, de a libidónak elképzelhető hogy ennél több kell hogy visszajöjjön (hónapok), plusz a gyerek miatti fáradság is ott lesz, meg az hogy bármikor elkezdhet sírni amikor épp csináljátok. Én sose lettem olyan mint előtte :(.
2015. máj. 9. 23:22
 10/15 anonim ***** válasza:

Semmi probléma nem lesz, ha továbbra is türelemmel, szeretettel veszed körül :-) és ne aggódj, vissza fog rendeződni, én nem vettem észre a különbséget, DE hozzá kell tenni, hogy időt kell adni mindennek, nem lehet pár hét után azt várni, mikor ott minden szét volt esve, hogy ugyanaz lesz...egy ideig nem, aztán szépen visszaalakul.

Szeretet, megértés, türelem, és tényleg nem kell parázni, most egy ideig más lesz neki a legfontosabb, nem a szex, de aztán még sokkal jobb is lehet, mint előtte történt.

Sok sikert és szerencsét kívánok Nektek!

2015. máj. 10. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!