Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Érezted már, hogy nem biztos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezted már, hogy nem biztos, hogy ez az az élet, amit élni szeretnél? Párkapcsolat terén.

Figyelt kérdés
Nincs semmi megbocsáthatatlan bűne a páromnak, csak szörnyen rendetlen, ami már igénytelenségbe megy át. Borotválkozás után szakálldarabok a fogkrémestubuson, tányérok az ágya mellett, ilyesmik. És már egy ideje próbálkozom, de rájöttem: vagy elfogadom, vagy lelépek, megváltozni nem tud szegény. De amúgy meg nagyon szeretem, viszont nem vagyok benne biztos, hogy egész életemben így szeretnék élni...Mit tegyek? :/
2015. máj. 9. 15:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
19%

Saját fürdőszobám van, amit csak én használok.

Sose láttam még, hogy hogy néz ki a fogkrémestubusa, azt a fürdőt, amit ő használ, ő is tartja rendben.

Kb. 400 000 Ft-ba került a kiépítése. Ha van 3-4 nm a lakásban, ahol kialakítható a saját fürdőszobája, nem nagy ár a házasságért és a jó szerelmi viszonyért.:)

Saját hálószoba esete dettó.

2015. máj. 9. 20:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Én a volt párommal éreztem ezt. Az elején megjátszotta magát, de aztán egyre több tulajdonsága nem tetszett. Ő rendmániás volt, sőt, finnyás. De nem a renddel volt a bajom, hanem vele.
2015. máj. 9. 21:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Férfiként írom, hogy agybajt kapok attól, ha bárki úgy fogalmaz, hogy "segít a házimunkában". Lófüttyöt(moderálva). Nem segít. Teljesen természetes, hogy egy megoszlanak a feladatok.

Ezért nem jár buksisimogatás.

Két év egyébként bőven elég a változáshoz, ha valaki akar változni. Minden más csak mellébeszélés.

2015. máj. 19. 09:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez szinte hihetetlen. Leírtátok, hogy milyen a párom. :) Én is nagyon nehezen viselem. És egyre inkább úgy látom, hogy azért ilyen lusta és nemtörődöm, mert úgy érzi, hogy megteheti. Mert ő férfi! És szerintem ez a bosszantó.

Amúgy a törölközős probléma (#7) nálunk is fennáll. :) Ennél még az is jobb lenne, ha nem mosna kezet. Így meg én is hiába mosok, mert utána a koszos törölközőbe törlöm a kezemet. És hiába akasztok ki egy másikat is, nem figyel rá, hogy melyik kié. Nem fárasztja magát ilyen felesleges dolgokkal...

2015. júl. 30. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!