Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted már, hogy nem biztos, hogy ez az az élet, amit élni szeretnél? Párkapcsolat terén.
Saját fürdőszobám van, amit csak én használok.
Sose láttam még, hogy hogy néz ki a fogkrémestubusa, azt a fürdőt, amit ő használ, ő is tartja rendben.
Kb. 400 000 Ft-ba került a kiépítése. Ha van 3-4 nm a lakásban, ahol kialakítható a saját fürdőszobája, nem nagy ár a házasságért és a jó szerelmi viszonyért.:)
Saját hálószoba esete dettó.
Férfiként írom, hogy agybajt kapok attól, ha bárki úgy fogalmaz, hogy "segít a házimunkában". Lófüttyöt(moderálva). Nem segít. Teljesen természetes, hogy egy megoszlanak a feladatok.
Ezért nem jár buksisimogatás.
Két év egyébként bőven elég a változáshoz, ha valaki akar változni. Minden más csak mellébeszélés.
Ez szinte hihetetlen. Leírtátok, hogy milyen a párom. :) Én is nagyon nehezen viselem. És egyre inkább úgy látom, hogy azért ilyen lusta és nemtörődöm, mert úgy érzi, hogy megteheti. Mert ő férfi! És szerintem ez a bosszantó.
Amúgy a törölközős probléma (#7) nálunk is fennáll. :) Ennél még az is jobb lenne, ha nem mosna kezet. Így meg én is hiába mosok, mert utána a koszos törölközőbe törlöm a kezemet. És hiába akasztok ki egy másikat is, nem figyel rá, hogy melyik kié. Nem fárasztja magát ilyen felesleges dolgokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!