Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tettetek amikor megcsalást sejtettetek?
Együttélés, jó kapcsolat, szereteten alapul DE! A barátom táskájában találtam 2 óvszert, rá pár napra eltüntek...
Igaz h utóbbi időben sok gonddal el voltam foglalva, de ez mégis csak durva!
Mit gondoljak? Értékeljem át az egész kapcsolatot? Gondoljam azt h ez lelkileg nem megbocsájtható és hogy lesz ezután a bizalom?
Vagy vegyem úgy h szeret, csak akkor szexhiánya volt és ha ő így akkor én is ismerkedhetek pasikkal...szép a komoly kapcsolat de megcsalás titokban belefér.
Sok jó tulajdonsága van, más pasik is lehet h ezt csinálják...akkor meg hiába cserélem le egy kevesebb jó tulajdonságú srácra.
Jól megvagyunk, szeretjük egymást, vannak időszakok amikor nem a szex van középpontban. Kapcsolatot könnyű találni, de nagyon jót nagyon nehéz bevonzani.Van önbecsülésem, csak ezt a témát már más oldalról is látom. Hosszútávon nem tartható fent, én úgy érzem revanzsot igényel.Lehet h vannak nagyon hűséges pasik, de ezek borzasztó ritkák. és lehet h azok akik nagyon kiszámíthatók,ész alapon működnek, nekem lehet túl szárazak, másoknak meg lehet nagyon jók mert megbízhatók.
Az h megkérdem a nyitott kapcsolatott elég meredek, félig belemenne mindegyik h oké jó ötlet lehet akkor más csajokkal is, csak az a rész nem megy nekik mikor azt mondjuk h oké akkor én is megyek...
Ép ezért van ez a sok megcsalás kapcsolatokban, mert nyiltan nem merik felvállalni. El is veszíti a kapcsolat a bizalmat, meghittséget, ott a veszély, h bármikor elveszítheted a másikat. Meg h "most éppen vkivel jól elvan, rajong érte, az érdekli" lelkileg egy csomó káros dolog.
Nincs ötletem hogy derítsem ki, max csak annyi, h oké, akkor nekem is lehet...
azért erre nem alapoznék hogy eltünt 2 koton a tatyójából.
lehet vitte haverjának mert mondjuk az nem mert venni vagy épp kifogyott neki. azis lehet hogy magának vette csak bentfelejtette a táskájába és 2nap múlva vette észre azt kivette. nemkell rögtön arra gondolni h félremegy.
Magyarul eljár félre qúrni és tőlünk várod a nyugtato tanácsot hogy nyugodtan maradj vele?
Mar nem azért de te ilyenkor is tőle félsz hogy ő mérges lez hogy a cuccait nézegetted ahelyett hogy kiállnál az igazadért és kérdőre vonnád?
úristen
Ha így látod a kapcsolatokat, minek vagy kapcsolatban?
Kérdező , én valamiért úgy érzem hogy mentegeted a párod .. A megcsalásra nincs mentség , és a revanssal sem érsz el semmit. Egyébként el kell keserítselek , a normális férfiak akik komolyan veszik a társukat , nem csinálják ezt . Nem magamat akarom fényezni , de én is a normálisak közé tartozom , már 15 éve . Nem kényszer , hanem döntés , érzés .,. Megtaláltam a Párom , aki mellett nem vágyom másra !
Megváltozott a párod az utóbbi időben , a kapcsolatotok másabb jellegű ? Tartsd nyitva a szemed , ne dugd homokba a fejed és ésszel dönts !!! 36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!