Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tettetek amikor megcsalást sejtettetek?
Együttélés, jó kapcsolat, szereteten alapul DE! A barátom táskájában találtam 2 óvszert, rá pár napra eltüntek...
Igaz h utóbbi időben sok gonddal el voltam foglalva, de ez mégis csak durva!
Mit gondoljak? Értékeljem át az egész kapcsolatot? Gondoljam azt h ez lelkileg nem megbocsájtható és hogy lesz ezután a bizalom?
Vagy vegyem úgy h szeret, csak akkor szexhiánya volt és ha ő így akkor én is ismerkedhetek pasikkal...szép a komoly kapcsolat de megcsalás titokban belefér.
Sok jó tulajdonsága van, más pasik is lehet h ezt csinálják...akkor meg hiába cserélem le egy kevesebb jó tulajdonságú srácra.
Nincs onbecsulesed????
Nem eltek hazassagban, nincsenek gyerekek, es Te meg gondolkozol, hogy elnezed, megal az eszem.
Mert van par jo tulajdonsaga, elmosogat, kedves veled, kijon az anyaddal vagy mi?? De persze fuvel faval megcsal, es azon gondolkodsz, hogy neked is azt kellene tenned.
"Vagy vegyem úgy h szeret, csak akkor szexhiánya volt"
Ha ennyire tartod magad, akkor vedd így.
Részemről befejezném ezt a kapcsolatot.
"más pasik is lehet h ezt csinálják"
Igen, vannak ilyenek. A normálisak nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!