Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti otthon is hordjátok a karikagyűrűt?
Én általában itthon leveszem, a férjem munkába sem hordja, mert balesetveszélyes lenne, de ha csak úgy elmegyünk valahova, akkor mindig felveszi. Én ha kilépek a házból felteszem, de néha itthon nincs rajtam, mert félek, hogy baja lesz.
Közben meg látom, hogy vannak olyanok, akik tényleg soha nem veszik le, akik régebb óta hordják, már "rágyógyult" az ujjukra.
Ti mindig hordjátok?
Gyakorlatilag hajmosás és tészta/fasírtgyúrás kivételével mindig hordom (hajmosásnál csak azért nem, mert a hosszú hajam beleakad), mind a lánykérőt, mind a karikát, így van ezzel a férjem is, 2 éve vagyunk házasok :) Nekem jobb érzés, amikor rajtam van, ha éppen leveszem, akkor mindig odanyúlok, és keresem, "hiányzik".
Anyósom sebész, ő sosem hordja, csak amikor valami alkalom van.
Van itt valaki aki unatkozik es mindenkit lepontoz.. Ennyi orome legyen :D
A kérdésre a válaszom :
Mi meg "csak" volegeny-menyasszony vagyunk,ezust az eljegyzesi gyurunk,de soha nem vesszuk le..
A parom tesztaval dolgozik,nem veszi le,en is tesztaval foglalkozom,etelekkel. nem veszem le :))))
persze , hogy hordjuk.
ha olyanm unkám lenne, hogy nem lehet a kezemen pl orvos és műtéthez le kellene vennem, tuti a nyakláncomtra tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!