Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti otthon is hordjátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti otthon is hordjátok a karikagyűrűt?

Figyelt kérdés

Én általában itthon leveszem, a férjem munkába sem hordja, mert balesetveszélyes lenne, de ha csak úgy elmegyünk valahova, akkor mindig felveszi. Én ha kilépek a házból felteszem, de néha itthon nincs rajtam, mert félek, hogy baja lesz.

Közben meg látom, hogy vannak olyanok, akik tényleg soha nem veszik le, akik régebb óta hordják, már "rágyógyult" az ujjukra.

Ti mindig hordjátok?

2015. máj. 1. 14:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag hajmosás és tészta/fasírtgyúrás kivételével mindig hordom (hajmosásnál csak azért nem, mert a hosszú hajam beleakad), mind a lánykérőt, mind a karikát, így van ezzel a férjem is, 2 éve vagyunk házasok :) Nekem jobb érzés, amikor rajtam van, ha éppen leveszem, akkor mindig odanyúlok, és keresem, "hiányzik".

Anyósom sebész, ő sosem hordja, csak amikor valami alkalom van.

2015. máj. 1. 19:58
 12/18 anonim ***** válasza:
89%
15,5 éve van az ujjamon, csak a terhességek utolsó hónapjában vettem le. Mindig hordom, főzés, takarítás és kertészkedés közben is, tésztát is szoktam gyúrni. Férjem is hordja mindig.
2015. máj. 1. 20:10
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
Természetesen hordjuk, mindketten, hisz ezért vettük :) Takarítás, gyurmázós kajakészítés közben le szoktam venni, de csak akkor.
2015. máj. 1. 20:49
 14/18 anonim ***** válasza:
89%

Van itt valaki aki unatkozik es mindenkit lepontoz.. Ennyi orome legyen :D

A kérdésre a válaszom :

Mi meg "csak" volegeny-menyasszony vagyunk,ezust az eljegyzesi gyurunk,de soha nem vesszuk le..

A parom tesztaval dolgozik,nem veszi le,en is tesztaval foglalkozom,etelekkel. nem veszem le :))))

2015. máj. 1. 22:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Lehet késői lesz már a válaszom. Mi is hordjuk immáron 21éves házasok vagyunk, tavaly azaz 20év után vettünk másik párat, mert a férjemé még csak megközelítőleg sem hasonlított az enyémre :) Az övé elkopott annyira, hogy már szinte minta sem volt benne. Persze a régit is megtartottuk ott lapul a dobozkába. Az új gyűrűket is hordjuk. Talán ezek többet bírnak, mert nincs benne minta!
2015. máj. 4. 12:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Csak az esküvő után, a nászéjszakán volt rajtunk itthon:). Egyébként csak akkor hordjuk, ha elmegyünk itthonról. Boltba is felvesszük ha megyünk.
2015. máj. 4. 20:01
 17/18 anonim ***** válasza:

persze , hogy hordjuk.

ha olyanm unkám lenne, hogy nem lehet a kezemen pl orvos és műtéthez le kellene vennem, tuti a nyakláncomtra tenném.

2015. máj. 7. 12:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Itthon és a munkahelyünkön nem hordjuk, mert balesetveszélyes. De ha bárhova elmegyünk (még ha csak vásárolni is) feltesszük.
2015. máj. 14. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!