Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értesem meg vele?
A párommal 5 éve együtt vagyunk.
Jelenleg nem dolgozom.Ő 12 órázik.Szóval nem sok időnk van egymásra, ráadásul 10-22:00 ig van.
Van heti 2 szabadnapja már 3 hónapja szinte minden szabadnapon lementunk a csaladjahoz így közös program nulla... Megkértem, hogy ne menjünk mindig mert a kapcsolatunkal is törödni kell. Bocsánatot kért, meg sajnalkozott azt mondta máshogy lesz... De nem lett!!! Most is úgy van hogy holnap Szabinap én meg itt nagy takaritok, készülök a holnapra erre most írja hogy lehet elcsereli a napját majd Szombatra..... Egyszeruen nem értem az egészet, pedig tudja hogy mivan..Mondtam már neki hogy ez nem lesz így jó.. De olyan mintha úgy lenne vele,hogy már 5 éve együtt vagyunk most már nem kell a kapcsolatot ápolni.... Vagy nem tudom.. Hogy érjem el hogy most már felfogja hogy ha nem változik ez az egész vége lesz a kapcsolatunknak???
Megkérdezhetem, hogy te miért nem dolgozol?
Ahogy látom neki van a kevesebb szabadideje kettőtök közül, hagy csinálja már úgy ahogy neki tetszik.
Persze ez nem jelenti azt, hogy nem kéne a kapcsolatotokkal is foglalkozni, ezt megértem.
Az együttlétekre mennyire van időtök? Mert az tényleg felettéb furcsa egy pasitól, h ne akarjon szexelni 3 hónapon keresztül... Ha "úgy" nem vagytok együtt, akkor alaposan át kéne gondolnod, h elég kedves/csinos vagy-e, igazi társként működtök-e.
És mi az, ami miatt látogani akarj a születi? Netán betegek, segítségre van szükségük, vagy csak anyámasszonykatája a pasi?
2 nek
Az a baj, hogy amúgy is sokat lehet egyedül a kérdező és neki az a baja hogy még akkor is másokkal legyen?
Kedves kérdező valahogy mindkettőtöknek igaza van.
Szerintem az lenne a legjobb ha minél előbb munkába tudnál állni, így nem unatkoznál annyira.( mert szerintem , legalább is nekem a házimunka dögunalom, semmi kihívás nincs nekem benne) így te is jobban le lennél terhelve agyilag , fizikailag, így nem lenne annyi plusz szabadidőd. Mert te sokat vagy a párod nélkül és érthető ha a szabadnapján vele akarsz lenni. De viszont a párod is érthető ha a szabadnapján a családjával is akar lenni.
Milyen messze lakik a család amúgy? Nem lehetne a 2 napból csak 1 napon átugrani hozzájuk, nem feltétlen kell az egész napot ott lenni. Érdemes lenni neki egy jobb munkahelyet keresni, mert nagyon rossz az időbeosztása.
Ha meg nagyon nem akarna megérteni a párom akkor nem mennék vele a szülőkhöz és duzzogjon. Amúgy mit tudtok ott annyi ideig csinálni?
Igen elég ritka már csak havi 3 kb az együtt lét... :( ez is ahhh
Mondani szokta hogy ő fáradt, végülis 22:00 ig dolgozik..
Igen figyelek magamra,jobban is mint ő magára...
Csak úgy lemegyunk.. Általában gepezik,főzz...ilyesmi
duzzog? és akkor mi van?
azért csinálj nélküle programot, hátha észbe kap, hogy te elmész nélküle jól érezni magadat
Szerintem meg tök jogos hogy ennyire rosszul esik neked.
Gondolom keresel magadnak munkát, csak még nem találtál.
Attól hogy lekötné magát a kérdező, még ugyanúgy a párjával akarna lenni kettesben, attól hogy dolgozik, még nem fognak minőségi időt együtt tölteni, és itt pont ez a baj.
Én a helyedben leülnék vele egy hosszú beszélgetésre, hogy nézd Béla, a mi kapcsolatunk már nem kapcsolat, alig szeretkezünk, nem is töltünk együtt minőségi időt. Nekem ez így rossz, kérlek változtassunk ezen. Ha nem megy ez neked, akkor jobb, ha elválnak útjaink és keresel egy olyan lányt, aki ezt el tudja viselni, én pedig keresek egy olyan pasit, aki több minőségi időt fog velem tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!