Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban egy férfi sem vágyhat házasságra? Csak a nőkért megteszik?
Én ebben nem hiszek, bár lehet, hogy túl naiv vagyok. Nemrégiben egy kedves ismerősömmel beszélgettünk, felmerült a téma, én meséltem, hogy milyennek képzelem az esküvőmet, ő meg nekiállt gúnyolódni rajtam, hogy ugyan már, a barátom mit szól mindehhez? És mondtam teljesen őszintén, mert a párommal már milliószor átbeszéltük, hogy támogatja, benne van.
Na, ekkor jött az örök érvényű bölcsesség, hogy a férfiak nagyon ritkán akarnak házasságot, csak megteszik, mert a nőknek "puncimonopóliuma van", és ezért sok mindent hajlandóak megtenni. De hogy egy férfi sem akar alapból házasságot.
Hát nem tudom, én a párommal már egy ideje együtt élek, nem mai kapcsolat, átbeszéltük, és igen, az eljegyzés is küszöbön áll. És nem érzem azt, hogy én erőltetném. Igen, rózsaszín lányregényekben élek, ezt aláírom, de ebben ő is társ. Nem csak hazudja, hogy szeretne lánykérést, esküvőt, minden flancot, ami ezzel jár, szerintem. Az ismerősöm szerint meg több évtized kell, amíg valakit megismerek annyira, hogy meg tudjam állapítani, hazudik-e vagy sem.
Valóban én vagyok a naiv, és a férfiak nagy általánosságban nem akarnak házasodni, csak a nők kedvéért teszik meg? Vagy valóban létezhet olyan, hogy nem fél az elköteleződéstől, és igenis vágyik arra, hogy összekösse az életét a választottal?
hát nem tudom, lehet, h én kivétel vagyok :)
(MOST) úgy gondolom, h nekem nem kell majd felhajtás ha odakerülünk az urammal. Nekem pont h megfelel a kéttanús, elegánsabb ruha kombó. Más kérdés, h ha valóban így lesz; mit fog hozzá szólni a család:)
Nálunk a párom vágyik jobban az esküvőre (én vagyok a nő). Azt mondta,hogy neki ez fontos, fontos,hogy házasságba szülessen majd a gyermekünk. Ha megkér akkor perszeigent mondok de inkább csak a kedvéért.
Arról még nem esett szó,hogy ő mekkora "cécót" képzel el mellé. Szóval ilyen is van :)
Én személy szerint pont a felhajtás miatt nem vágyom rá. Nem szeretek a középpontban lenni, rokonokat szórakoztatni. Nagyon örülnék,ha két tanus lehetne de ennél szerintem a párom nagyobb esküvőt képzel el.
Én nő vagyok. Soha nem akartam férjhez menni. A páromnak fontos volt, ezért összeházasodtunk. Viszont nagy felhajtást végképp nem akartam, és a páromnak sem hiányzott, így nem lagzi volt, csak egy kis összejóvetel.
Igaz, ami igaz, a barátnőim zöme mindig is férjhez akart menni, de a férfiak nyakán sem láttam egyik esetben sem kötelet.
Ha pár párkapcsolat, akkor elfogadni kell. Birtoklást hagy másra.
Ha veled van, feleségül vesz. Úgy viselkedik, azt látod a szemében amit szeretnél akkor nem tök 8, hogy mi motiválja?
Tudom, hogy sokan birtokolni szeretnek. Őket ez zavarni fogja.
Már eleve tök más dologért is szeretitek egymást. Te is mást szeretsz benne mint ő benned. Valószínűleg az esküvőben való részvételnek a motivációja is más. Ez ettől szép, hogy elfogadjátok egymást.
Nem egy,és nem kettő férfit ismerek, aki vágyik a házasságra, pártól függetlenül.
Az emberek nem két lábon járó sztereotípiák. A férfiak nagy többségben férfiak, és ennyi. Egyébként szerintem az ok mindegy, ha akar házasodni, az tök jó, ha pedig az én kedvemért teszi meg,az sem rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!