Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ferjek, felesegek veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferjek, felesegek veletek volt mar olyan, hogy nem kivantatok egymast EGYALTALAN?

Figyelt kérdés

Szeretem a ferjem de a hazassagunk anno megromlott (baromi komplikalt) es beleszerettem egy masik pasiba, o is belem, de nem csaltam meg a ferjem.

Viszont, egyszeruen aszexualis lettem. Imadom a szexet, vilageletemben flortoltem, elveztem h tetszem a pasiknak, eszrevettem ha lattam egy jo pasit...most pedig abszolut semmi. Senkire nem nezek es latom, hogy tetszem a ferfiaknak de egyszeruen nem erdekelnek meg flort szintjen sem.

Negy honapja nem voltunk egyutt a ferjemmel es ugyan baromira hianyzik a szex, megsem tudom magam ra ravenni h lefekudjek vele vagy massal. Olyan mintha kvazi "megvakultam" volna vagy ilyesmi, teljesen elvesztettem az erdeklodesem szexualisan, es egyszeruen csak azzal a bizonyos valakivel szeretnek lenni.

Mivel ez nem perspektiva, ezert muszaj ebbol az apatiabol kikecmeregnem valahogy es tudom, probaljak nyitni a ferjem fele, vagy legalabb kezdjek mas pasikat eszrevenni,,,de szimplan nem tudok.

Meg sosem tortent velem ilyesmi es oszinten, eleg ijeszto. Most akkor eletem vegeig ilyen leszek?Van olyan, h valaki teljesen elveszti a szexualis erdeklodeset egyik naprol a masikra? Azon a masik pasin kivul egyszeruen senki nem erdekel (eleg gaz) de o viszont nagyon.

A kerdes az, hogy hogy lehet ebbol kilabalni?Valaki volt mar hasonlo helyzetben?

Mivel ez a GYK igy zomeben itelkezesre szamitok, de ha mar csak egy normalis, konstruktiv valasz jon akkor kar megerte:-)

Egyebkent 5 eves hazassag, 33/N 45 F a masik pasi 40

2015. ápr. 24. 18:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Igen, lassan fél éve muszájból szexelek, hogy neki jó legyen.

1-2x eljutok a csúcsra, de nem is dolgozok meg érte, leszrom, dugás az egész. Ha ő elmegy, már örülök, de közben az jár a fejemben, hogy legyen már vége, meg miért kell ez a szrság már megint, és tsai.

Szomorú, tudom az okát is: a betegségem miatt lefogytam 41 kilóra (169-hez), csont és bőr vagyok, és utálom magam. Meg az sem épp jó, hogy minden alkalom után kapom a megjegyzést, hogy olyan jó volt, mikor 55-56 voltál, vagy sóhajtozik...

Persze, remek, én is imádtam, csak közben szétcssztük a gyógyszerekkel a hormonrendszerem, meg a pajzsmirigyem és nem tudok visszahízni.

2015. ápr. 24. 22:16
 12/15 A kérdező kommentje:
11-es ez szornyu lehet, miert nem valsz el inkabb?Vagy miert fekszel le vele ha nem kivanod?
2015. ápr. 24. 22:39
 13/15 anonim ***** válasza:

"...A terv az, hogy elvalok amint jobban lesz, es ha minden a terv szerint megy akkor hamarosan tenyleg jobban lesz. ..."

Nem vagyok hasonló helyzetbe, szóval lehet rosszul látom, de most gondol el, hogy mondjuk egy év terápia után jobban lesz erre te elhagyod. Ezzel esélyes, hogy visszalököd az egy évvel korábbi állapotba.

Amúgy ez az érzelem és szexmentes kapcsolat ez úgy érzed, hogy igazi segítség?

2015. ápr. 25. 04:13
 14/15 A kérdező kommentje:

13-as: Abszolut nem segitseg az h szex es erzelemmentes az eletunk, de az ove mellett nekem a sajat eletemre-erzelmeimre kell fokuszalnom, ergo nem fekszem le azzal akit nem kivanok, segitsegbol meg sajnalatbol vegkepp nem, mert akkor felepitenek magamban egyfajta meghasonulast, frusztraciot.....barmit:-)

Nekem magamra kell vigyaznom elsosorban es masodsorban ra. Nem aldozom fel a boldogsagom, egeszsegem valaki massert leven a 11 es peldaja mutatja h hova vezet ha olyasmit teszel amit nem szeretnel:-)

Nos, ezt en inkabb elkerulom, meg akkor is ha ez onzes:-)

2015. ápr. 25. 10:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Azért jó ha tudod: A borderline pasi addig depizik, amíg van ra közönsége. Tudom, volt dolgom vele, iszonyat dolgokat képes tönkretenni egy emberben.
2015. máj. 9. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!