Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferjek, felesegek veletek volt mar olyan, hogy nem kivantatok egymast EGYALTALAN?
Szeretem a ferjem de a hazassagunk anno megromlott (baromi komplikalt) es beleszerettem egy masik pasiba, o is belem, de nem csaltam meg a ferjem.
Viszont, egyszeruen aszexualis lettem. Imadom a szexet, vilageletemben flortoltem, elveztem h tetszem a pasiknak, eszrevettem ha lattam egy jo pasit...most pedig abszolut semmi. Senkire nem nezek es latom, hogy tetszem a ferfiaknak de egyszeruen nem erdekelnek meg flort szintjen sem.
Negy honapja nem voltunk egyutt a ferjemmel es ugyan baromira hianyzik a szex, megsem tudom magam ra ravenni h lefekudjek vele vagy massal. Olyan mintha kvazi "megvakultam" volna vagy ilyesmi, teljesen elvesztettem az erdeklodesem szexualisan, es egyszeruen csak azzal a bizonyos valakivel szeretnek lenni.
Mivel ez nem perspektiva, ezert muszaj ebbol az apatiabol kikecmeregnem valahogy es tudom, probaljak nyitni a ferjem fele, vagy legalabb kezdjek mas pasikat eszrevenni,,,de szimplan nem tudok.
Meg sosem tortent velem ilyesmi es oszinten, eleg ijeszto. Most akkor eletem vegeig ilyen leszek?Van olyan, h valaki teljesen elveszti a szexualis erdeklodeset egyik naprol a masikra? Azon a masik pasin kivul egyszeruen senki nem erdekel (eleg gaz) de o viszont nagyon.
A kerdes az, hogy hogy lehet ebbol kilabalni?Valaki volt mar hasonlo helyzetben?
Mivel ez a GYK igy zomeben itelkezesre szamitok, de ha mar csak egy normalis, konstruktiv valasz jon akkor kar megerte:-)
Egyebkent 5 eves hazassag, 33/N 45 F a masik pasi 40
Ha egy kapcsolat teljesen megromlik és a két fél nem tesz semmit, hogy rendbe tegyék, akkor igen, eltávolodnak egymástól és ez azzal is jár, hogy kívánni sem fogják egymást.
Nekem az fordult csak meg a fejemben, hogy miért nem váltok el, vagy rakjátok rendbe a házasságotokat? Ennek van így értelme? Együtt élsz egy emberrel, akire már abszolút nem vágysz, miközben beleszerettél egy másikba. És nyilván nem aszexuális lettél, csak a férjedet nem kívánod, a másikkal meg a lelkiismeret nem visz rá, hogy lefeküdj vele. Ami meg nagyon szép és jó, csak szerintem előbb otthon kéne vagy rendbe tenni a dolgokat vagy lezárni. És akkor végre boldog lehetsz te is, meg esetleg a férjed is, mert nem hiszem, hogy ennek így van értelme.
Abszolut jol latod es koszonom a valaszt, ime az ok amiert egyelore meg nem valtam el: a ferjem borderline depresszios, es segitsegre van szuksege. Az szuper h szedi a gyogyszeret de ez csak tunetkezeles, magat a problemat nem oldja meg, ezert elkezdett pszichologushoz jarni, es tegnap kibukott belole, hogy o nem szeret oda jarni, mert nem erzi h a pasi segitseg lenne, mert csak frusztralja ot.
A kovetkezo lepes az, hogy elviszem csoport terapiara jov heten, vegigulom vele az elso alkalmat de a tobbire mar egyedul kell elmennie:-)A terv az, hogy elvalok amint jobban lesz, es ha minden a terv szerint megy akkor hamarosan tenyleg jobban lesz.
A baratnoimmel megbeszeltuk, hogy osszekoltozunk de ez emg odebb van:-)Probaltam vele ezekrol a dolgokrol beszelgetni de egy szorongo, depresszios emberrel aki a napfenyes tengerpartbol csak a lehetseges capat latja....nos eleg nehez:-))
O kivan engem, imad, szeret...de egyszeruen abszolut elvesztettem iranta az erdeklodesem. A masik pasi viszont hazas, akarcsak en. Neki is boldogtalan a hazassaga, de neki azert mert van egy militista mentalitasu felesege aki megmondja h mit es hogyan kell csinalni es kvazi kontrollalja az eletet. Eszak Korea rulez:-)))
Hat ezert:-)
"és egyszerüen csak azzal a bizonyos valakivel szeretnék lenni"
Ha elszállt a rózsaszin köd, ezzel a pasival is ugy fogsz érezni,mint most a férjeddel!
Valóban jobb,ha elválsz és a férjed talál magának egy szeretõ feleséget,akinek a legfontosabb lesz a vi lágon.Te meg flörtöljél,amig jól esik! Nem biztos,hogy ez a pasi igazat mond neked a feleségével kapcsolatban!
Viszont, egyszeruen aszexualis lettem.
es ugyan baromira hianyzik a szex
Van olyan, h valaki teljesen elveszti a szexualis erdeklodeset egyik naprol a masikra?
Ez csak nekem tűnik ellentmondásnak?
Most hiányzik a szex, vagy nem egyáltalán nem érdekel?
Nem rosszindulatból írom,de a depis férjed mi van ha bekattan?
Én szabadulnék tőle minél előbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!