Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadt ki a férjem?
Figyelt kérdés
Ugye most a híradókban sokat hallani ezekről a sötét terepjárós emberrablókról, szervkereskedőkről. Ő a városba jár dolgozni, ami ugye nem veszélytelen. Ma mondtam neki hogy ha valaki leszólítja vagy kérdez valakit akkor ne álljon le, mert beránthatják a kocsiba. Erre ő kiakadt hogy mért bánok vele gyerekként. Én örülnék, ha valaki aggódna értem, nemhogy kiabálnék vele... Tényleg nagyon rosszat tettem, hogy meg akarom óvni?2015. ápr. 24. 13:26
21/32 anonim válasza:
Kepzeld, van olyan, h ferfiakat megeroszakolnak homoszexualis izomemberek nagy penisszel. Sztem erre a veszelyre is hivd fel a ferjed figyelmet, ill. ha netan furcsan jar, kerdezd meg tole, h nem-e volt aznap egy kis anal-akcio....persze eroszak formajaban.
Vajon erre hogy reagalna ? ..........:o
22/32 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces vagy...:o
2015. ápr. 24. 15:41
23/32 anonim válasza:
Szerintem egy férfinak ilyenkor nem kiakadni kell, hanem megnyugtatni a feleségét, hogy nem lesz semmi baja, "nyugi, pofánvágom, aki be akar rántani egy kocsiba". A nők ilyenek, féltik a szeretteiket, sokszor racionális mértéknél jobban is.
25/32 anonim válasza:
Igaz, nem nézek híradót, de ezek nem lehetnek igazak! Nem tudom, milyen híradóban láttad, de Magyarországon ilyen nem létezik.
26/32 anonim válasza:
Szerintem jogosan akadt ki. Egy kisgyerekkel lehet így beszélni, de FÉRFI-vel nem beszélünk ilyen stílusban.
28/32 anonim válasza:
Remek...gratulálok már megint sikerült egy teljesen hiteles hírportálra kihalászni egy teljesen és tökéletesen nagy konteót, "urban legends-et". Teljesen megállja a helyét az egyedül ne menj be a kínaiba mert kivágják a veséd stb. Javaslom ha híreket szeretnél olvasni azt megbízható hírportálokról szerezd be és akkor nem fogsz minden hülyeséget elhinni.
29/32 anonim válasza:
A válaszaidból nekem is úgy tűnik, hogy túlaggodalmaskodó vagy, ami szerintem baromi idegesítő lehet. Ennek ellenére persze nem kell gorombának lenni ezért a másikkal, én nő vagyok, nekem a férjem ilyen, de ilyenkor mindig csak legyintek egyet,hogy oké,oké persze, vigyázok magamra. Nem leszek vele ezért bunkó, mert aggódik miattam, ami persze jól is esik, csak néha túlzásba viszi.
30/32 anonim válasza:
Meg tudom érteni, én se bírom az anyáskodást. Olyan, mintha teljesen hülyének néznének. Amúgy egyszer volt egy statisztika, amiben kimutatták, hogy azok érzik magukat legkevésbé biztonságban, akik folyton otthon ülnek és a tévét nézik, pl nyugdíjasok. Akiknek meg félni kéne, pl a fiataloknak, azok meg biztonságban érzik magukat. Az a baj a hírekkel, hogy mindig csak a negatív dolgokat emelik ki, a pozitív eseményekre tesznek magasról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!