Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadt ki a férjem?
Figyelt kérdés
Ugye most a híradókban sokat hallani ezekről a sötét terepjárós emberrablókról, szervkereskedőkről. Ő a városba jár dolgozni, ami ugye nem veszélytelen. Ma mondtam neki hogy ha valaki leszólítja vagy kérdez valakit akkor ne álljon le, mert beránthatják a kocsiba. Erre ő kiakadt hogy mért bánok vele gyerekként. Én örülnék, ha valaki aggódna értem, nemhogy kiabálnék vele... Tényleg nagyon rosszat tettem, hogy meg akarom óvni?2015. ápr. 24. 13:26
11/32 anonim válasza:
Hát, én is biztos forgatnám a szemem, ha férfi lennék és ilyet mondana nekem valaki. Vagy kiröhögném. :)
12/32 anonim válasza:
Figyelj, kérdező, a férjed NEM OSTOBA, nem kell gyerekként bánni vele.
Megértem a férjed, én is agyfszt tudok kapni az olyanoktól, akik hlyének/dedósnak nézik a másikat.
13/32 A kérdező kommentje:
12es, én nem dedósnak nézem őt. Ő nem hallgat híreket, így nem is tudott ezekről a dolgokról. Én így jobban érzem magam, hogy mostmár tud róla. Azért nem lenne jó móka, ha nyomtalanul eltűnne és soha nem látnám én és a gyerekek.
2015. ápr. 24. 13:56
14/32 anonim válasza:
Én se nézek híreket. Esetleg annyit ami néha szembe jön a neten/facebookon és annyi. Aztán még mindig itt rontom a levegőt, mert mindentől függetlenül tudom, hogy az idegen bácsitól nem fogadunk el csokit.
15/32 A kérdező kommentje:
Hát akkor most elmondom neked is hogy barátságosan kérdeznek valamit, aztán berántanak a kocsiba, onnantól olyan mintha sosem lettél volna...
2015. ápr. 24. 14:11
16/32 anonim válasza:
Azért egy felnőtt férfiember felett nem kell anyáskodni. Ha arra vágyna, akkor az anyjával élne, nem feleséggel, nővel.
17/32 A kérdező kommentje:
Pedig sokszor rosszabb mint egy gyerek.
2015. ápr. 24. 14:13
18/32 anonim válasza:
Hát, te választottad. Anyáskodj akkor. Csak látva fenti reakciót, nem bizti, hogy neki tetszeni fog.
19/32 A kérdező kommentje:
Alapesetben nem anyáskodom. De ez most ami Magyarországon megy, ez nagyon aggaszt, és szerettem volna ha tudja. Én úgy gondolom hogy semmi rosszat nem csináltam ezzel, úgy látszik tévesek a megérzéseim :)
2015. ápr. 24. 14:21
20/32 anonim válasza:
Mi is mindig mondjuk egymásnak reggel,hogy ,,vigyázz magadra, vagy vigyázz az úton hazafelé" stb.
szerintem ha ilyet mondanék a páromnak, tuti nem kiabálna velem, hanem nyomna egy puszit a homlokomra, és mondaná mosolyogva, hogy rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!