Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságkötés 8 év után?
Egyben a 9-esnek is válaszolok, ha nem gond:
Mi 4 év után házasodtunk össze, gyakorlati változás nem volt, de ez nem rossz értelemben. Szóval ezzel nem azt akarom mondani, és szerintem a többiek sem, hogy ugyanolyan uncsi maradt minden, mint volt. Hanem hogy ugyanolyan jó megvagyunk azóta is :)
Igazából az esküvő miatt nekünk például olyan felfordulás volt előtte hetekig (70 fős lagzi volt, szervezkedés, bonyodalmak a szervezéssel stb.), hogy nekem kifejezetten jól esett az, mikor végre lecsengett minden, és visszatérhettünk a kis megszokott hétköznapjainkhoz. A férjem ugyanezt mondta :) Persze, hogy volt azért lelkesedés, hogy na most már férj és feleség leszünk. Sőt, utána nálunk volt valami plusz meghittség, ilyen erősebb összetartozás érzés, mindketten ezt éreztük. Nem a papír miatt, hanem amiatt, hogy kimondtuk egymásnak, hogy akkor tényleg örökké :) Egy ideig nyálasabbak lettünk, bújósabbak :) De az életünk ugyanolyan maradt, és ezt én határozottan pozitív hangnemben mondom, mert nagyon jól megvoltunk előtte is, szerettem az életünket és szeretem azóta is :)
A kapcsolatunk 10. évében házasodtunk össze, akkor vártuk az első babánkat. "Csak" polgári szertartás volt, mikor a lányunkat kereszteltük, akkor pedig megtartottuk a templomi esküvőt is. Nálunk sem változott semmi. Ugyan úgy szeretjük egymást, és én sem lettem házi sárkány :-)
Azt azért nagyon jó érzés kimondani, hogy a férjem, és hallani, hogy a feleségeként mutat be :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!