Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ez az új szokás a környezetemben?
Figyelt kérdés
Ugye eddig is ment a variálás a házasságkori névfelvétellel kapcsolatban, de ugye kinek, hogy tetszik.
Mostanában viszont vannak olyan 40-es nőismerősök, főleg, akik jobban karban vannak tartva, akik elhagyják a "né" végződést.
Tehát eddig Kovácsné Szabó Andrea volt, most meg Kovács Szabó Andrea lett.
Valamint észrevettem egy ettől független szokást, hogy a gyűrűt a középső ujjukra teszik.
Ez valami jelzés más férfiak felé, hogy bár férjnél vannak, de szívesen benne vannak egy kis kalandban?
En is ugy veszem fel, mint a pedaban szerepel a kovacs szabo andrea. Nem tetszik a né. Túl öregesnek érzem. Egyaltalan nem jelzes, hanem csak ennyi, hogy nem erzem jol csengonek a kovacsnet.
2015. ápr. 20. 07:16
12/17 anonim válasza:
a -né-t már senki se veszi fel. maradi.
te hogy vetted fel?
2015. ápr. 20. 08:25
13/17 anonim válasza:
igazán reprezentatív a minta :-DDDD
am meg ha lefogyott és leesik a gyűrűsről de a másikon fent marad ...
honnan tudod h hivatalosan is megváltoztatták a nevüket csak csak a nem hivatalos dolgokban lehagyják ?
2015. ápr. 20. 10:12
14/17 anonim válasza:
A kötőjeles névfelvevés ma a divat. Ahogy a szüleink idejében a Kovácsné Varga Mária, a nagyszüleinkében meg a Kovács Jozsefné volt a szokás.
2015. ápr. 20. 13:12
15/17 anonim válasza:
Szerintem meg annyira, nevetségesen túl van misztifikálva ez a né, nem né, személyiség, meg saját nevem dolog, hogy néha már szánalmasnak érzem bocsánat. Mindenki úgy veszi fel, ahogy akarja, nem gondolnám, hogy azért mert valaki a középső ujján hordja a gyűrűt, már mások felé jelez.
2015. ápr. 20. 14:21
16/17 anonim válasza:
A legújabb trend az irànyadó, valamint a kapuzàràsi pànik... de!! Voltam asszisztens egy ügyvezetô mellett, ahol mivel nem volt hr, az elsô lépcsôfok az önéletrajzzal én voltam. A 2.maga az ügyvezetô. Akit én elé vitem, azokat behìvta, v sem. Nem egy ilyet és hasonlòt hallottam: "ezt meg úgy hivjàk, hogy Tòth Jòzsefné! Milyen nô lehet az, aki manapsàg igy veszi fel a férje nevét?!" És ezek az önéletrajzok, nem, nem kamu!!...., kivétel nélkül, és elolvasàs nélkül, a kukàban landoltak. Ennek fényében én semmin nem lepôdöm meg....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!