Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mamám megcsalja papám?!
Figyelt kérdés
A nagyszüleim elég "fiatalnak" mondhatóak. Mama 53,Papa 59. Elég jól tartják magukat.Ma felmentem Google Chrome-ról facebookra telefonról,maga az app-ot szoktam használni ezért régen voltam már böngészőről. Legutóbb akkor voltam fent mikor a mamámnak be kellett valamit állítani,és elfelejtettem kilépni. Nem vettem elsőnek észre hogy az ő oldalán vagyok csak azt láttam jött egy üzenet. Egy férfival beszélget ( számomra ismeretlen) akivel olyanokról írogat hogy pl a férfi megkérdezte hogy "mekkora a mellméreted?" mamám írta hogy "elég nagy,de inkább sport melltartót hordok azt hamarabb le lehet venni,nem kell a csattal szarakodni" meg pl. kérdezte a férfi "Mit csinálsz ma?" és erre írta "Elvileg randim lesz,de nem tudom elmegyek-e mert sokáig világos van" erre a férfi írta akkor ne is várjalak?" Ja,és úgy köszöntek egymásnak szia édesem,meg szívem. Elmentem enni,és aztán lescreenshotolni a beszélgetést,de addigra már ki voltak törölve az üzenetek. Nagyon szeretem őt,de most óriásit süllyedt a szememben,soha nem gondoltam volna hogy ilyet tesz. Szerintem biztosan megcsalja papám,de lehet csak én képzelem be. Ti mit gondoltok? u.i köszi ha végig olvastad✋☺ 15/L2015. ápr. 16. 23:03
1/9 anonim válasza:
Illetlenség volt elolvasni, viszont nem tudhatod mi van a háttérben. Valószínűleg csak flörtölnek.
2/9 anonim válasza:
Hát ez durva, de szerintem ne avatkozz bele, mert akkor balhé lesz, lehet elválnak, stb. :D :/
3/9 anonim válasza:
Szerintem a gróßmuterod egy jó milf.
4/9 A kérdező kommentje:
Jo hat na :D Veletlenul lattam meg,es mar kivancsi voltam. ✌
2015. ápr. 16. 23:10
6/9 anonim válasza:
Elképzelhető. De szerintem ne avatkozz bele, ez az ő dolguk, nekik kell lerendezniük egymás között.
7/9 anonim válasza:
"mekkora a mellméreted?"
Ha ez kérdésként felmerül, akkor tuti nem csalja veled papádat :D
Csak szórakozik a mama virtuálisan :)
8/9 anonim válasza:
Csak egy kis chat, néha el kell engedni a fantáziát, nyugi nincs ebben semmi rossz, de öreg róka nem vén róka. :D
9/9 anonim válasza:
Én tuti rákérdeznék ,aztán tuti,hogy leállna .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!