Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert a not hibaztatjak ha megcsalja a ferje?
Mindig mindket fel hibás ilyenkor. Az egyik, mert valamilyen téren nem volt eleg, a masik mert nem szólt.
Mellesleg itt volt mar olyan kerdes, hogy "a ferjem azt akarja higy fogyjak le" es kb mindenki szerint bunko volt a pasi. De könyörgöm, ha o a modell alkatot szereti, ugy ismerte, szerette meg a feleségét, akkor nem egy nagy elvezet neki egy 100 kilos nővel elni.
Az igényesség meg nem csak az időn múlik. Egy no, aki ad magára, képes otthon is ápolt kenni, nem kell ehhez fodrász, meg kozmetikus.
Itt két (vagy több) dolog keveredik egyesek fejében.
Az addig érthetö, ha a férfinek valamiért nem kívánatos a nö, akkor nem akar vele szexelni. (És a kívánás igenis sokban függ a külsötöl, és részben független a szeretéstöl)
Az viszont nem, ha megcsalja.
Ha nem tud a növel együttélni, akkor szakítson vele, és UTÁNA kereshet mást, de a CSALÁS minden esetben szemétség.
Rendes ember nem csal, ezzel mindenki egyetért szerintem.
Na de térjünk a lényegre :D A fő ok leggyakrabban a szex, ebben pedig általában a nők kevésbé aktívak.
Ettől függetlenül mindig az a hibás, aki csal, ne kenjük ezt a nőkre. Csak azt akartam írni, hogy valószínűleg emiatt okolhatják őket egyes primitív közösségekben.
A 6 vagyok: ha szereti vaöaki a párját, attól még nem biztos, hogy plusz 15-25 kilóval is kívánja testileg. Ugyanis ahhoz nem elég a szeretet, hanem az is kelel, hogy a teste izgatóan hasson rá. Ha valaki megismert egy kimondottan vékony nöt és pár év alatt egy elhízott, formátlan valaki lesz belöle, akkor nem csodálkozhat, ha a párjának nem vonzó testileg.
Az igaz, hogy mindenki öregszik és 50 évesen nem olyana teste, mint 20 évesen volt, de az azért nagy különbség, hogy mennyit változik.
Ha ugyanis odafigyel, nem hízik el (és a terhesség sem indok, ugyanis a terhesség alatt sem kell 20-30 kg-ot felszedni, böven elég a gyerek fejlödéséhez, ha 12-15 kg-val lesz nehezebb), nem hagyja el magát, hanem rendszeresen mozog, akkor nem lesz belöle tehén (elnézést a kifejezésért, de igen találó), hanem formás idösebb nö marad.
Mielött te vagy bárki más beleköt a válaszomba, 56 éves nö vagyok, négy gyereket szültem. Természetesen az alakom nem olyan, mint a gyerekek elött - a mellem meg hasam kevésbé feszes -, de nem vagyok elhízva, és nem vagyok 2öreges", a mai napig két-három emeletet le meg föl megteszek 1 perc alatt. Odafigyelek az evésre (mindent eszek, csak a mennyiség nem mindegy) sportolok (otthon, nem kerül semmibe, csak akarásba meg napi kb fél órába) meg otthon is rendesen öltözöm; NEM estélyi meg kosztüm, de kényelmes, tiszta, nem kopott, nem kinyúlt, rám való méretü - 36-38 - nadrágok, pólók, stb van rajtam minden nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!