Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miert a not hibaztatjak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert a not hibaztatjak ha megcsalja a ferje?

Figyelt kérdés
Annyiszor irjak itt hogy a te hibad ha megcsalnak mert elhiztal, elhanyagoltad magad, nem torodtel a ferjeddel. Szerintem aki sulya miatt megcsalja a masikat az nem is szereti, es ha a nonek valami sulyos betegsege lenne ugyanezt tenne. Meg egeszsegugyi problema is lehet az elhizas mogott. Miert nem segit a nonek hogy fogyjon peldaul? Vagy ha a no elhanyagolja magat miert nem vigyazz a gyerekre hogy a felesege eljusson fodraszhoz,kozmetikushoz? Szerintem ezek csak kifogasok sok ember szereti,becsuli a tulsulyos feleseget. Ha a ferfi olyan tipus akkor meg csinalhatnak barmit ugyis megcsalja a not. Szerintetek? Nem csaltak meg meg de igy gondolom.
2014. szept. 12. 07:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan férfiak, akik boldog párkapcsolatban is kihasználnak minden lehetőséget, ami házon kívül adódik, nem lehet általánosítani, hogy csak a nő hibája. Nekem is volt ilyen pasim, teljesen jól megvoltunk, minden rendben volt, de megcsalt a barátnőmmel, a barátja barátnőjével, és minden egyéb alkalmat kihasznált, rám viszont ok nélkül rettentő féltékeny volt.
2014. szept. 12. 07:43
 2/21 anonim válasza:
12%
Egyszerű az eset: a férfi (és a nő is) ösztönlény. Az vonzza, ami tetszik neki. Van akit jobban irányítanak az ösztönei, van akit kevésbé. A magyarázkodásokat lehet vég nélkül sorolni, pro és kontra, de minek???
2014. szept. 12. 07:48
 3/21 anonim ***** válasza:
15%

Mindig mindket fel hibás ilyenkor. Az egyik, mert valamilyen téren nem volt eleg, a masik mert nem szólt.

Mellesleg itt volt mar olyan kerdes, hogy "a ferjem azt akarja higy fogyjak le" es kb mindenki szerint bunko volt a pasi. De könyörgöm, ha o a modell alkatot szereti, ugy ismerte, szerette meg a feleségét, akkor nem egy nagy elvezet neki egy 100 kilos nővel elni.

Az igényesség meg nem csak az időn múlik. Egy no, aki ad magára, képes otthon is ápolt kenni, nem kell ehhez fodrász, meg kozmetikus.

2014. szept. 12. 07:49
 4/21 A kérdező kommentje:
3. A korral is johetnek a kilok vagy egeszsegugyi okokbol. Azert megneznem ilyen esetben a modell felesegre ahitozo pasit hogy o mennyire elfogadhato testalkatu.
2014. szept. 12. 07:52
 5/21 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem meg a megcsaláskor ezek mind kifogások, hogy a másik fél miatt, mert túlsúlyos, mert sokat dolgozik, mert le van nőve a haja stb. stb. Azok az emberek hibáztatják a másik felet, akik nem tudnak felelősséget vállalni a tetteikért, és rögtön a másikra mutogatnak. Nem a másik fél hibája, hanem azé aki félrelép, mert ő túlságosan gyenge. Máskülönben ha adódik egy probléma, akkor miért nem azt vállalja, hogy megpróbálja helyrehozni a dolgot, jelezni a másik félnek ha nem tetszik neki valami? Mert a megcsalás a könnyebb, meg szeretőt tartani, mint ténylegesen szembenézni a problémákkal és nem kihátrálni. Ha pedig nem tudnak változtatni a felek, akkor ki kell lépni, lezárni és keressen olyat aki megfelel neki minden szempontból. De a megcsalást én személy szerint minden esetben gerinctelen lépésnek tartom.
2014. szept. 12. 08:01
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Itt két (vagy több) dolog keveredik egyesek fejében.

Az addig érthetö, ha a férfinek valamiért nem kívánatos a nö, akkor nem akar vele szexelni. (És a kívánás igenis sokban függ a külsötöl, és részben független a szeretéstöl)

Az viszont nem, ha megcsalja.

Ha nem tud a növel együttélni, akkor szakítson vele, és UTÁNA kereshet mást, de a CSALÁS minden esetben szemétség.

2014. szept. 12. 08:06
 7/21 A kérdező kommentje:
6. Igen attol fugg annak a kulsosegek miatt hazasodik en szeretem a parom ha valami miatt pl. felszedne 15 kg-ot ugyanugy szeretnem es nem erdekelne a masik ember akkor sem ha pl. egy magazin cimlapjara beillene.
2014. szept. 12. 08:12
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Rendes ember nem csal, ezzel mindenki egyetért szerintem.

Na de térjünk a lényegre :D A fő ok leggyakrabban a szex, ebben pedig általában a nők kevésbé aktívak.

Ettől függetlenül mindig az a hibás, aki csal, ne kenjük ezt a nőkre. Csak azt akartam írni, hogy valószínűleg emiatt okolhatják őket egyes primitív közösségekben.

2014. szept. 12. 08:15
 9/21 anonim ***** válasza:
61%

A 6 vagyok: ha szereti vaöaki a párját, attól még nem biztos, hogy plusz 15-25 kilóval is kívánja testileg. Ugyanis ahhoz nem elég a szeretet, hanem az is kelel, hogy a teste izgatóan hasson rá. Ha valaki megismert egy kimondottan vékony nöt és pár év alatt egy elhízott, formátlan valaki lesz belöle, akkor nem csodálkozhat, ha a párjának nem vonzó testileg.

Az igaz, hogy mindenki öregszik és 50 évesen nem olyana teste, mint 20 évesen volt, de az azért nagy különbség, hogy mennyit változik.

Ha ugyanis odafigyel, nem hízik el (és a terhesség sem indok, ugyanis a terhesség alatt sem kell 20-30 kg-ot felszedni, böven elég a gyerek fejlödéséhez, ha 12-15 kg-val lesz nehezebb), nem hagyja el magát, hanem rendszeresen mozog, akkor nem lesz belöle tehén (elnézést a kifejezésért, de igen találó), hanem formás idösebb nö marad.

Mielött te vagy bárki más beleköt a válaszomba, 56 éves nö vagyok, négy gyereket szültem. Természetesen az alakom nem olyan, mint a gyerekek elött - a mellem meg hasam kevésbé feszes -, de nem vagyok elhízva, és nem vagyok 2öreges", a mai napig két-három emeletet le meg föl megteszek 1 perc alatt. Odafigyelek az evésre (mindent eszek, csak a mennyiség nem mindegy) sportolok (otthon, nem kerül semmibe, csak akarásba meg napi kb fél órába) meg otthon is rendesen öltözöm; NEM estélyi meg kosztüm, de kényelmes, tiszta, nem kopott, nem kinyúlt, rám való méretü - 36-38 - nadrágok, pólók, stb van rajtam minden nap

2014. szept. 12. 08:25
 10/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ez így nem igaz, én úgy gondolom valamilyen szinten mindkét fél hibás. Azonban azt is el kell mondani, hogy a csaló fél borzasztóan rossz megoldást választ azzal, ha csal, ugyanis egyéb más mód is létezne a problémák orvoslására.
2014. szept. 12. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!