Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miert a not hibaztatjak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert a not hibaztatjak ha megcsalja a ferje?

Figyelt kérdés
Annyiszor irjak itt hogy a te hibad ha megcsalnak mert elhiztal, elhanyagoltad magad, nem torodtel a ferjeddel. Szerintem aki sulya miatt megcsalja a masikat az nem is szereti, es ha a nonek valami sulyos betegsege lenne ugyanezt tenne. Meg egeszsegugyi problema is lehet az elhizas mogott. Miert nem segit a nonek hogy fogyjon peldaul? Vagy ha a no elhanyagolja magat miert nem vigyazz a gyerekre hogy a felesege eljusson fodraszhoz,kozmetikushoz? Szerintem ezek csak kifogasok sok ember szereti,becsuli a tulsulyos feleseget. Ha a ferfi olyan tipus akkor meg csinalhatnak barmit ugyis megcsalja a not. Szerintetek? Nem csaltak meg meg de igy gondolom.
2014. szept. 12. 07:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
52%
A hűtlenségért az esetek többségében szerintem mindkét fél okolható. Hiszen ha minden rendben van otthon, akkor nincs hűtlenség, ha pedig valami nincs rendben, azért mindkét fél felelős. Biztos olyanok is vannak, akik a megváltozott külsőt nem tudják tolerálni és jön egy szebb vagy vékonyabb harmadik, de a jellemzőbb ok a kapcsolat működésében található. Nincs megértés csak veszekedés, nincs elég intimitás, szex, nincsenek érzelmek, nincs közös program és élmény... stb.
2014. szept. 12. 08:54
 12/21 A kérdező kommentje:
Persze 9-es értem én hogy neked a külsőségek fontosak, gondolom a férjed is ilyen és ő is sportol. Nekem fontosabb az hogy szeretem a párom, és az hogy milyen ember mint a kilók, nyilván nem azt mondom, hogy elhanyagolt emberrel tudnék élni, de attól hogy valakin van egy kis felesleg lehet igényes, kívánatos ember.
2014. szept. 12. 08:55
 13/21 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig mivel titokban csinálja így teljes mértékben a férfi a hibás!

Váljon el,ha félre akar dugni.

Sőt,ha megcsalja akkor már nem érzi a tiszteletet a felesége iránt!

Jah,és később sem lesz jobb a helyzet :(

2014. szept. 12. 08:56
 14/21 anonim ***** válasza:
92%

A 9-es vagyok, és NEM a külsöségek a fontosak, ezt sehol sem írtam, hanem CSAK azt, hogy nem hagyom el magam. (Közel 30 éves házasság esetén szerintem értelmetlen dolog arról beszélni, hogy a külsöségek számítanak)

De látom, nem akarod megérteni, amit írtam.

Ugyanis a megcsalásra NINCS mentség, at egyszerüen gerinctelenség.

Viszont ha egy nö (vagy férfi) elhagyja magát, akármilyen indokkal, az nem csodálkozzon, ha nem tartják vonzónak.

Segíteni meg SENKI nem tud a másiknak, hogy fogyjon, ez KIZÁRÓLAG a saját akaraterején és kitartásán múlik.

A legtöbb esetben ÉPPEN a nö keres kifogásokat arra, hoyg miért elhanyagolt, megmagyarázni bármit lehet, de ha valakinek megvan az igénye arra, hogy ne legyen elhanyagolt, az sosem lesz az, mindig fog magára adni annyit, hogy elfogadható legyen.

2014. szept. 12. 09:08
 15/21 anonim ***** válasza:
28%
Én is úgy gondolom, hogy nem a megcsalás a megoldás, ettől függetlenül tényleg sokszor a nők viselkedésével van a probléma. Felhozták itt sokan az elhízást, én úgy gondolom, hogy egy kövérebb nő is lehet csinos, kívánatos. Viszont az igénytelenségre nincs szerintem mentség. Alap, hogy egy nő (és persze férfi is) ápolt legyen (pl. ne legyen szőrös a lába, ha festeti a haját ne legyen lenőve, ne legyen toprongyos stb.) A másik fő ok szerintem, hogy elhanyagolják a férjüket, főleg gyerek születése után (és nem csak az első időben). Folyamatosan fáradtságra hivatkoznak, nincs kedvük a szexhez, ami viszont egy férfi életében elég fontos. Ha ezt jelzi, és nem kapja meg otthon, tényleg annyira meglepő, hogy egy idő után máshol keresi?
2014. szept. 12. 09:10
 16/21 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

3. A korral is johetnek a kilok vagy egeszsegugyi okokbol. Azert megneznem ilyen esetben a modell felesegre ahitozo pasit hogy o mennyire elfogadhato testalkatu."

Ne keverjük a szezont a fazonnal, kerdezo, most a kerdes az volt, hogy "miért a not hibáztatják". De ha mar igy belekezdtel, akkor elárulom: nagyon sok tarsfuggo no van, akinek mindegy, hogy néz ki a partnere. Olyanok is vannak, akik mar régóta nem tartanak igényt a szexuális életre, igy nem zavarja őket. Plusz azt se feljtsuk el, hogy egy nőnek nem a külső a legizgatobb, hanem az érintés. Egy ferfi a látványra indul be, igy aztan ha nem tartja vonzónak az asszonyt, nyilvan mást keres. Egyebkent az is legtöbbször mindgy, hogy "csak ugy" elhízott az asszony, vagy beteg. Sot, akkor is siman megcsalja, továbblép a masik, ha pl sulyos egészségügyi gond merül fel... A jóban, rosszban, egészségben, betegségben az mar jórészt csak a mesékben letezik.

Emellett a nok jóval megalkuvobbak, mint a férfiak. Nézz szét itt, mennyi kerdes van ilyen témában: az egyik arrol panaszkodik, hogy megalázza a férje, ha o kezdeményez. A masik válna, de nincs hova mennie, nincs miből élnie, hat marad. A harmadik "csak a gyerekek miatt" marad.

2014. szept. 12. 09:18
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én nem ezt tapasztalom amit mondasz. Jó van egy két hülye aki ilyen válaszokat ír, valószínűleg ugyan az a pár ember írja ezeket mindenhová, de a többség átérzi a megcsalt fél problémáját.

Abba van igazság, hogy egy kapcsolat megromlásához, ugyan úgy ahogy egy jó kapcsolathoz, két ember kell és egy két tényleg extrém esettől eltekintve, mindkét fél kisebb nagyobb mértékben hozzájárul ahhoz, hogy eljussanak egy mélypontra. De ez koránt sem csak a kilókról szól. A problémák megoldásához is két ember kell. Viszont a megcsalás nem megoldás, így konkrétan a megcsalás az már kifejezetten a csaló fél hibája. A másik fél testsúlyának okként való feltüntetése csak szánalmas önigazolás arra, hogy miért tett meg egy nyilvánvalóan helytelen dolgot. Ha valaki tényleg nem tud valakivel már kapcsolatban maradni, akkor álljon fel és egyenes derékkal közölje ezt a másikkal. Ugyan ez is sértő lehet, de legalább korrekt és őszinte eljárás.

2014. szept. 12. 10:11
 18/21 anonim ***** válasza:

A kérdésed általánosít. Valójában általában nem ezt gondolják, csak VANNAK akik igen, vagy vannak akik nem egészen, de rosszul fogalmaznak. Ez a pár elütő vélemény pedig annyira kiveri pár embernél a biztosítékot, akkorát üt, hogy emiatt úgy érzi, ez valamiféle általános vélemény.

Ez a "nem egészen úgy gondolom, csak szélsőségesen fogalmazok" eset a legérdekesebb. Én rengetegszer estem abba a csapdába, hogy agresszív, kiakadt embereknek akartam egy másik nézőpontot nyitni, mire ők azonnal félreértettek és elkönyvelték, hogy az, hogy nem értek teljesen egyet, az azt jelenti, hogy a másik oldal lelkes tábornoka vagyok. Ebben nyilván a saját hangvételem is ludas, persze.

A megcsalásos példára levetítve csak tegyük fel (megtörtént ezen az oldalon), hogy egy csaj leírja, hogy miért olyan mocskos, aljas, önző, egoista, szemét patkányok a férfiak, hogy megcsalják az asszonyt, amikor mondjuk nemrégen szült, és emiatt kevés a szex. Ekkor a nők ugye nagyon egyetértenek, hogy a pasik milyen önző, aljas genyók, mert a nő mennyi szart megél, miközben a pasinak ezzel szemben egyszerűen csak ki kell bírni pár hetet szex nélkül, ami ugye semmi a nő részéhez képest.

Erre leírom, hogy azért basszus, ez férfi szemszögből rohadtul nem ilyen egyszerű ám! Azt a terhességet, szülést és az utána jövő állapotokat a pasi is megszenvedi ám lelkileg nem kicsikét, csak éppen ezzel kvázi senki nem foglalkozik, mert a mamáról szól minden, apunak meg csak kötelessége van. Minden, amit letesz az asztalra, az egy semmi, mert nem ő hordta ki és szülte meg a gyereket. Neki nincs sikerélmény, csak törleszti az adósságot.

És erre ha egy kicsit is óvatlanabbul fogalmazok, azonnal nekem esik minden nő, mintha azt mondtam volna, hogy a nő volt a hibás és a pasi az áldozat. Olyan is volt, hogy egy ilyen jellegű posztnál eleve úgy kezdtem az írásomat, hogy már az elején leszögeztem: mélységesen elítélem a félrelépést, főleg ilyen helyzetben. Feketén-fehéren leírtam, hogy csak arra akarom felhívni a nők figyelmét, hogy ha többet törődnének a párjaik lelkével, valószínűleg nem kicsit csökkenne az esélyük erre. Teljesen mindegy: nem értettem egyet, ergo elkönyvelik, hogy szerintem ilyenkor legitim dolog félrekefélni. Kiborít.

Persze, ettől még van egy csomó egoista pasi, aki nyíltan kimondja, hogy neki erre, meg erre van szüksége, ha ezt nem kapja meg, megszerzi máshol, és pont a végére. Ez a nők számára nyilván vörös posztó, de ez egy igencsak kis százaléka a pasiknak, ebből általánosítani szerintem nem szerencsés dolog. Ráadásul itt is van min változtatnia az áldozat hölgynek is: az ilyen pasit meg kell tanulni felismerni, és nem kezdeni vele. Ha az ember csak panaszkodik, akkor nem tanul, nem fejlődik. Úgy értem, oké, hogy a pasi egy szemét patkány, de ha nekem ez a véleményem az segít valamit a lányon?

Ja, és egy-két típust még kihagytam: egyrészt a sértett, ezért agresszióra agresszióval reagáló pasikat. Ők sokszor ugyanazt akarják mondani, mint én, csak magukra veszik a férfiak egyöntetű pocskondiázását, ezért a sértésre sértéssel reagálnak. Nem azt mondják, hogy "ó, igen, de azért ez nem minden pasira igaz ám, és bizony, azért itt te is hibáztál", hanem azt, hogy "talán, ha a pasik szapulása és a zabálás helyett lefogynál, akkor nem csaltak volna meg". Itt nem a tartalom a lényeg: agresszióra agresszió.

A másik típus pedig a tahó, provokatív trollok, akik azt hiszik, a saját dominanciájukat bizonyítják azzal, hogy ilyenkor beszólnak valamit, amire tudják, hogy az egész lánycsapat egy emberként harap. Aztán elképzelik magukat valami felsőbbrendű macsónak, aki megszólal, és kiborítja a csajokat. Ők szánt szándékkal be fogják szólni, hogy "ha ekkora a p1csád, akkor mit vártál? Meg is érdemled!" Aztán meg jól szórakoznak azon, ahogy jól felbosszantották a "pórnépet", mert azok nem értik az igazságot. Na belőlük aztán tényleg ne általánosítsunk.

2014. szept. 12. 13:48
 19/21 anonim ***** válasza:

Mert tudatlanok. Ha egy férfi ilyen típus, akkor a nő fejen is állhat, akkor is meg fogja csalni a férje előbb, vagy utóbb.

Nem azon múlik, hogy milyen a feleség külseje, hanem azon, hogy a férfinak mennyi gerince van.

2014. szept. 12. 15:55
 20/21 anonim ***** válasza:

Volt itt szó mindenről, elhízás,toprongyosság, nem törődés a férj lelkével.

És olyankor mi van,ha az indok a megcsalásra az 8 év után,hogy "Meguntam,h kicsi a melled" ?

2014. szept. 17. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!