Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van a hazastarasatoknak/jegyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van a hazastarasatoknak/jegyeseteknek/parotoknak olyan bosszanto szoksa/beidegzodese/hulyesege, amit elfogadtatok es csak ralegyintetek, rosszindulat nelkul?

Figyelt kérdés
Pont ma mosolyogtam egy jot a szuleimen. Epp szoba jott, hogy anya nem tud aludni, mert nyestek vannak a hazteton es meg nem maszott bele mind a felszerelt csapdaba. Erre apa megszolal, hogy 'Mi? Tenyleg? En nem hallottam semmit!" Erre anya ralegyintett mosolyogva apara, hogy jolvan szivem, te arra se kelnel fel, ha elkezdenek melletted sikitozni." Erre odahajolt mellem es azt mondta, hogy "Olyan mint a barna medve a teli almaban....rettenet" de ugy hogy apa is hallja, erre mindketten nevettek. 30 ev hazassag utan szerintem ez olyan cuki. :) ma kerdeztem rola a paromat, hogy nekem van a ilyenem es azt mondta, hogy ez a "tanyeros dolog", amikor minden etkezesnel mindent kulon tanyera(tehat a savanyusagot, kenyeret, a maga foetel reszt, mind mind kulon tanyerra, nem tudom mkert amugy) rakok, igy egy 2 szemelyes ebednel bekoszolodik az egesz garnitura, es amikor o a soros a mosogatasnal, akkor neha szidja a nevem, de ezt csak ugy aranyosan mondta. :) Parom meg a star wars maniajaval, tud "kikesziteni". Vicces neha egy 27 eves ember star warsos pizsben, star warsos bogrebol issza a kavet, es kozben a star warsos hamutartoba hamuzik. A legjobb, szinten fanatikus gyerekkori baratjaval a koszonesuk is olyan, hogy pacsi, osszeolkoznk, aztan ez a 'bzzzz' lezerkard hang. Es ez valahol kicsit gaz, meg nem tudom hova tenni a dolgot, de ralegyintek es 'jo ez igy' de szoval vegulis mindenkinek van olyan izéje, ami ugyse fog valtozni, es lehet bosszanto, vagy faraszto, vagy gyerekes, de a masik fel megszeretheti benne. Nalatok mik ezek? :)
2015. ápr. 16. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Amikor csak úgy odajön hozzám és elkezd idiótán táncikálni... Közben meg nyomja a szöveget, mintha fel akarna csípni xD (szia széplány, stb)

Nekem talán az amikor benyúlom a takaróját :D

2015. ápr. 16. 19:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Vannak :).

Ő részéről:

-amikor hall vmit, úgy tesz, mintha félrehallotta volna, és mindenféle baromságot mond, persze direkt, és tudom, hogy direkt, mert ismerem (máshogy hangsúlyoz, amikor tényleg félrehall :D), de utána letagadja, hogy de hát ő tényleg félrehallotta... nem értem, miért füllent ilyenről :D. pl ilyen volt rádióban, hogy "Kalifornia, ahol a naplementét a hullám nyeli el", ebből lett az, hogy "ahol Papp Leventét a hullám nyeli el"...

-van olyan szóvicce, amit mindig elsüt, ha egy adott szót meghall... ha vki kiejti a száján, hogy Zorba, akkor rögtön jön az, hogy Zorba-szájba :D.

De ezeket amúgy cukinak tartom, főleg, mert tök jó érzés, hogy ismerem annyira, hogy tudjam ezeket a dolgokat.

Nálam, amik vannak:

-ha lelkes vagyok, akkor tapsikolok és vinnyogok

-sokszor mondom azt, hogy bizonyáááám

-kurkászós típusú ember vagyok, szeretem nyomogatni a pattanásokat, fésülgetni a haját, kiszedni a furcsa helyen növő szőrszálait :)...

2015. ápr. 16. 20:04
 3/8 anonim ***** válasza:
57%

Engem mindig ijesztgetni szokott, pl amíg kint vagyok a fürdőben addig elbújik a háló ajtaja mögé. Megyek be a hálóba, keresem, és hirtelen előugrik..stb

Megszokott néha viccelni különböző dolgokkal.

Sosem unatkozok mellette.

Nekem a furcsa dolgom, hogy beszélek álmomban . Meg mesélte, hogy át akart ölelni, én meg azt dünnyögtem, hogy "kérem ne bántson" .meg különböző furcsaságokat beszélek olyankor. Sokszor úgy mintha nem is én lennék.

Meg van hogy éjszaka leesek az ágyról, viszem magammal a takarót is stb.

Vagy ha én már az ágyban vagyok , ő még gépezik. Mond nekem valamit, mert azt hiszi még fent vagyok. én meg hiába alszok már, nevetek ha mond valamit meg bólogatok, mintha figyelnék.

Elég ciki, de nem tudok ellene mit tenni, az orvos mondta , hogy ez még normális.

2015. ápr. 16. 20:14
 4/8 anonim ***** válasza:
3-asnak: 2-es vagyok. Mi mindketten beszélünk félálomban ökörségeket, szóval legalább egymásra találtunk :D. Mondjuk nekem alvajárós dolgaim is voltak régebben, de hála a jó égnek nem jöttek vissza...
2015. ápr. 16. 20:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszi a kommenteket :) aranyosak vagyok mind ;)
2015. ápr. 16. 21:56
 6/8 zsani123 ***** válasza:

enis szoktam tapsikalni es kozbe vekony hangom 'jupppiiii"-zni.meg szokasom hirtelen felnevetni nem akarhogy:D mondjuk baratom szerint aranyos.

baratom is ugy alszik mint a bunda.neha mar bosszanto foleg a horkolasa:D meg szokasa boxerben razni a feneket. Ar arcom elott...ANYUJA elott.24eves:D

2015. ápr. 16. 23:21
 7/8 anonim ***** válasza:

nem szeret egy csomó féle kaját, és amikor olyat eszek, amit nem szeret, nyavalyog, mint egy 5 éves... :D

meg amit az első írt, az is van nálunk :D

nekem meg, azt hiszem, az, hogy hajlamos vagyok leejteni, kiborítani, leborítani dolgokat, meg szanaszét hagyni...

2015. ápr. 17. 08:35
 8/8 anonim válasza:

Amikor a kanalat hozzákoccantja a fogaihoz, futok a konyhából.

Én meg mindig a pattanásait nyomkodom és leejtek mindent. :)

2015. ápr. 24. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!