Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egyik jó barátom meghívott az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik jó barátom meghívott az esküvőjére, utána a szokásos lakodalom lesz! A szállást ők biztosítják, mi 55 km-ről mennénk, ilyen esetben illik igénybe venni? Vagy inkább szerezzünk valakit aki eljön értünk hajnalban?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 16. 12:08
1 2
 11/14 Czipó Éva ***** válasza:

Mivel jó barátok vagytok, ezért biztosan szívesen látnak Titeket. Ha Téged viszont zavar, hogy ilyen kis távolság miatt ott aludjatok, beszéld meg őszintén a dolgot a barátoddal.

A sofőrszolgálat nagyon korrekt áron elérhető szolgáltatás, de az is lehet, hogy lesz más vendég, aki a lagzi után hazamenne, így többen is együtt indulhattok haza és csak egy ember nem ihat.

2015. ápr. 17. 13:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi voltunk ilyen lagzin. 60 km-re volt tőlünk. Én nem ittam volna, mivel 7 hónapos terhes voltam, viszont tudtam,hogy éjfélnél tovább nem bírom. Szóval,ha én vezetek haza, akkor a férjemnek is jönnie kellett volna velem. Így elfogadtuk a szállást.
2015. ápr. 17. 16:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem fogadnám el. Ha el tudod intézni, hogy menjenek értetek, akkor az a megoldás. Ha elfogadod a szállást, illene minimum 20e ft-al többet tenni a borítékba is. Na most ha az a kérdés, hogy elmegy valaki értetek, vagy 20e-rel több az ajándék, te mit választanál?
2015. ápr. 17. 19:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom milyen a szállás, de két főre egy éjszakára ne kerüljön már mondjuk egy panzió 20 ezerbe. Meg itt az is lényeges,hogy arrafelé kinek illik állni a szállást. Nálunk pl. mi álltuk.
2015. ápr. 17. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!