Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy ilyen házasság sikeres? Van olyan, aki ebben a cipőben van, mint én és jól működik a kapcsolata?
jobb vele, mint egyedül
okké. na nem mondok mást. neked csak egy ember kell, aki veled van. nem szereted, csak jó hogy van, ha nem ő akkor más, csak legyen. átvered őt nagyon! undorító!
Attól függ, mi neked a fontos.
Csak azért, mert a "szerelem úgyis elmúlik" ne mondj le róla, én 6 éve vagyok szerelmes a férjembe, de ismerek olyan már több, mint tíz éve együtt élő párokat, akik fülig bele vannak esve egymásba.
Viszont ott van az egyik barátnőm példája, ő pont hasonlóképp viszonyult a barátjához mint te, hozzáment, már van baba is és nagyon boldogok együtt.
Tehát itt csak az a kérdés, neked jó-e így ez a helyzet, boldog vagy-e, nem hiányzik-e a szerelem.
Utolsó, nagyon köszönöm, én ugyanazoktól tartok, amiket te leírtál...
Viszont nagyon meg fog bántódni és azt én is nagyon rosszul viselném, nem tudom, mit tegyek.:(
Szerintem a megalkuvás kevés egy boldog házassághoz, de ez csak az én véleményem. Én nem tudtam volna megelégedni egy olyan kapcsolattal amiben nem érzem azt a pluszt a másik iránt.
Amúgy az sem igaz, hogy a szerelem egy idő után elmúlik. Ha elmúlik akkor az sose volt valódi szerelem.
elso vagyok, kérdezo, nekem is "ez" volt a "bajom". mindig magas, barnahaju, "macso" barátaim voltak. aztán jott az én szoke hercegem :)
annak idején beszélgettem az egyik ismerosommel errol. azt mondta, idefigyelj, a nok is és a férfiak is változnak. 40-50 évesen pocakunk kezd lenni, ritkul a hajunk..a testunk folyamatosan változik, hol szarab.bul nézunk ki, hol jobban. egy jotermészetu ember tobbet ért, mint egy -kulsoleg ideális-..aki tisztel, aki figyel rád, akinek érzed a torodését.
nekem 8 honapig udvarolt a férjem, folyamatosan visszautasitottam..mig egyszer csak hagytam, hogy megcsokoljon :D végiggondoltam kik voltak az életemben -macsok, helyesek, gazdagok- mire mentunk egymással?..semmire.. és itt egy férfi, akitol mindent megkapok, igy választottam ot! és ugy gondolom jol választottam! :)
hasonló cipőben járok :)
27-én lesz a 19. házassági évfordulónk, 18 a lányunk. Én nem bántam meg, hogy józan ésszel döntöttem, nem pedig rózsaszín ködben :) Oda nem adnám semmi pénzért őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!