Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem gyerekes a férjem viselkedése? Duzzog, mert nem kelek fel vele együtt reggelenként.
Elég lassan tud magához térni, ezért 4-kor kel. Feltűnt, hogy valamiért nagyon neheztel és végül kibukott belőle, hogy szerinte nekem is fel kellene kelnem vele és nem tovább aludni (még gyed-en vagyok itthon).
Miért kell ilyen butaságból ügyet csinálni?
Nem hiszem, hogy a gyerekes lenne a legjobb jelző erre, egyszerűen más igényeitek vannak, de szerintem sincs igaza. Neki igénye lenne rá, hogy reggel együtt legyetek, de figyelembe kellene vennie, hogy
- esetleg más típusok vagytok ezen a téren (nem írtad, neked mi a reggeli rutinod)
- több, mint valószínű, hogy éjszakánként finoman szólva nem tudod még kialudni magad...
- nem mindenkinél működik a "majd visszafekszem" rendszer
18. Miért is keljen fel hajnali 4-kor a kérdező??? Őrizze a párját a bögre kávé mellett?
Itt a másik oldal: szép társ a kérdező férje, aki képes lenne kirángatni a feleségét az ágyból, csak azért, mert ő fél a konyhában lenni egyedül, hátha jön a mumus.
Erdekes kerdes, en is lelkiismereti problemat csinalok a reggeli kelesbol, csak en nem ugy, mint a párod. Minden reggel felkelek a barátommal, o egy órával korabban indul mint en, szoval meg visszaaludni sincs mar idom, de egyszeruen nem tudok ugy elaludni, hogy o meg keszulodik, segitek amiben tudok, lefozom a kávét míg o keszulodik aztan odabujok míg megissza. Szeretem igy a reggeleket, es lelkifurdalasom lenne, ha en aludnek o meg nem. O viszont soha nem kel velem, es nem is zavar, probalok mindig csendben lenni.
Szerintem azt probald meg kitalálni hogy a férjed miert szeretne hogy te is felkelj vele? Beszelgetni szeretne, osszebujni, esetleg nem tudja beosztani az idejét?
Mindenesetre eleg önző keres ez a ferjedtol, de ha rosszul esik neki akkor kossetek valami kompromisszumot. Pl felkelsz reggel, adni neki puszit mikor elindul, vagy ilyesmi.
Látom dúl a szerelem a férjed, és közötted...
Éljen a látszatházasság.
Csináljatok még jó sok gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!