Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem gyerekes a férjem viselkedése? Duzzog, mert nem kelek fel vele együtt reggelenként.
Elég lassan tud magához térni, ezért 4-kor kel. Feltűnt, hogy valamiért nagyon neheztel és végül kibukott belőle, hogy szerinte nekem is fel kellene kelnem vele és nem tovább aludni (még gyed-en vagyok itthon).
Miért kell ilyen butaságból ügyet csinálni?
17,
Nem tudom miért tartod trollkodsnak, szimpla kérdés volt. Rá ér, nem? Addig is együtt lehetnének
Jól eltértek a tárgytól.
Amúgy szerintem is gyerekes dolog.
Az én férjem sosem vàrta el tőlem hogy keljek vele. Amíg dolgoztam nem is keltem fel vele hajnali 4-kor. Miután terhesség miatt táppénzre mentem 6 hetes korom óta mindig felkeltem vele ő beült a kádba én lefőztem a kv-t megittuk felöltöztünk majd mikor indult lementem vele és vittem a kutyát is volt mikor bementem a pékségbe is reggeliért majd felmentem és visszafeküdtem aludni.
De soha nem várta el hogy keljek vele együtt. Csak neki sem kellett lemenni feljönni a kutyával majd újból lemenni. Én vissza tudtam feküdni.
Mióta megvan a lányunk azóta megint nem kelek vele együtt. Próbál halk lenni nehigy felkeltsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!