Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak, ha a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a férjem nem küzd egy neki jogosan járó pénzösszegért?

Figyelt kérdés

Tavaly kiderült, hogy egy egészségügyi gondja miatt (ami 13 éve van) 5 évre visszamenőleg kérhet adókedvezményt. Ez mostanra több százezres összeg lenne.

Beadta, de valami okból elutasították (nem tudom, pontosan, miért, de egy ismerősünk elsőre megkapta). Erre közel egy éve nem csinál semmit, hiába hozom mindig szóba. Nagyon is lenne helye a pénznek, de hiába.

Törődjek bele, mert ez voltaképpen neki járna? Úgy érzem, ilyen "potya"pénzt nem volna szabad veszni hagyni. (Nyilván nem potya, mert bizonyos dolgok drágábbak a betegsége miatt...)

Már nem tudom, mit tegyek.

2015. ápr. 13. 13:14
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

29-es: cica, miért hülyézel? Azt hiszed, attól igazad lesz? Vagy azért vagy ilyen neveletlen, mert ez egy névtelen oldal? A civilizáltság csak addig tart, míg tudják, ki vagy?

És megmondanád, hol írtam, hogy asztmás a férjem? Mert hogy nem az.

Ha meg ennyire bosszant a dolog, ne foglalkozz vele. Köszi.

2015. ápr. 15. 11:11
 32/32 A kérdező kommentje:
Múlt hónapban megkapta. Rajuk telefonált. Ennyi.
2015. júl. 9. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!